Alverde,

"Szükséges" vásárfia

április 28, 2012 Arabella 4 Comments

Az utóbbi hetekben szinte minden kifogyott a fürdőszobánkból, így aztán kénytelenek voltunk pótolni a szükséges dolgokat.:)


Mostanra sikerült kilobácsolnom a Palmolive tusfürdőmet, és mivel odavagyok az Alverde vaníliaviragos-mandarinos testvajának illatáért, arra gondoltam, abból a családból választok.
Mostanában egyébként újra elkezdtek érdekelni a natúr termékek, bár ezek közül talán pont a tusfürdőktől tartok a legjobban, régebben volt egy rossz élményem ezzel kapcsolatban, remélem, ez majd jobban beválik.
A dezodorom is kifogyott,  már ezer éve a Nivea lila kupakos Double Effectjét használom, de most nem kaptam, így helyette választottam egy másikat a márkától, remélem, ezt is sikerül megszeretnem.:)
Hajhabot a családban elsősorban Anyukám használ, de az utóbbi hetekben rájöttem egy újabb alkalmazási módjára, ennek köszönhetően ki is ürült az itthon lévő flakon. Most egy Baleával pótoltuk, kíváncsi leszek, ez hogy fog teljesíteni.
A hővédésért felelős kencém is fogyóban van, ebből is beszereztünk egy utánpótlást.
Anyukám kifogyott testápolóból is, most egy málnás testhabot választott, első szippantásra mennyei illata van. Én is szemezgettem vele, mivel a mandarinos kencém vészesen fogy, de féltem, hogy ennek a hatása nem lesz elég erős nekem... lehet, még meggondolom magam.:)


Néhány használat után majd szándékozom mindenről írni, de ha van esetleg valami, amit szeretnétek, hogy előrébb vegyek, szóljatok bátran.:)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Én a hajhab újabb alkalmazási módjára vagyok nagyon kíváncsi :-)

  VálaszTörlés
 2. Semmi különös, igazából valószínű, hogy mindenki ismeri, csak én valahogy eddig nem hallottam erről.:)
  (Hajlamos a fejtetőmön lelapulni a frizurám, ezért újabban van, hogy száraz hajra is bevetem reggelente, ennyi az egész.)

  VálaszTörlés
 3. Mi volt a régi rossz élményed a natúr tusfürdőkkel? :(

  VálaszTörlés
 4. Az első ilyen kence, amit próbáltam már egyetlen zuhanyozás alatt kiszárította a bőrömet, majd viszkettem tőle és kicsit ki is pirosodtam.
  Nem emlékszem pontosan, milyen márkájút használtam akkor... talán Alverde, de nem vagyok benne biztos, csak azt tudom, hogy aloe verás volt.
  Persze valószínű, hogy csak abban az egy típusban lehetett valami, amit nem szeretett a bőröm... de sikerült elvennie a kedvemet a natúr tusfürdőktől egy időre.:/

  VálaszTörlés