Avon,

Szeptemberi kedvencek

szeptember 30, 2019 Arabella 0 Comments


A szeptember zöme betegeskedéssel telt, de azért szép volt, jó volt. :) A hónap legnagyobb kedvence egyértelműen a Bulgari Spendida Tubereuse Mystique. Azon kevés illatok egyike, amit kipróbáltam, azonnal beleszerettem, és ez a sokadik használat után sem változott. Talán majd mesélek bővebben is róla. :)


A megfázás miatt most nem tudtam mindig úgy sminkelni, mint általában, illetve egyúttal ki is száradt a szám. Éppen ezért most tökéletes megoldás volt az Avon ajakolaja: sok színt nem ad, de mégiscsak némi smink, ráadásul a komfortérzeten is javít.


Most már sokkal jobb szempillaspirálok is vannak a Maybelline Colossalnál, de nosztalgiaképp éppen ebből használok egy tubust. A gimnáziumi éveim nagy kedvence volt, már nem az igazi, azonban az emlékek miatt egy kis pluszt ad a reggeleimhez.


A Catrice ICONails lakkjaiért a megjelenésük óta rajongok, most épp a sajnos már kifuttatott Caught On The Red Carpet-et kentem fel a leggyakrabban. Nagyon egyszerű, mégis gyönyörű mélypiros.


Nemcsak a szám, hanem az arcom is szárazabbá vált, azonban hosszas rutinokhoz most nem volt energiám. Így ezt a Balea szérumot használtam, ami valójában inkább egy könnyű krém, annak viszont kifejezetten klassz. Semmi különös, de teszi a dolgát. :)


Már sok éve újra és újra a Rexona Maximum Protection-t használom, azonban most akciós volt a Dove változata, ezért tettem ezzel egy próbát. Azt nem tudom, hogy a nyári kánikulában megállná-e a helyét, de az biztos, hogy most maradéktalanul teljesít, és jólesik ez a kis változatosság.


Az Avon Planet Spa vonalából korábban már használtam egy könnyű testápolót, amit annak ellenére is szerettem, hogy levendulás illata volt -a levendula és én... általában inkább nem. :) A legutóbbi katalógusban ennek az illata elvarázsolt, egyszerre fagyos, krémes, édes és gyümölcsös. Élőben kicsit jobban bele kell szimatolni, hogy ezeket a tulajdonságokat egyaránt érezzem, de így is határozottan kellemes, arról már nem is szólva, hogy a hatását sem kifogásolhatom. Szerethető darab. :)


Már több éve használom az Avontól kapott Tangle Teezer-ömet, és annyira bevált, hogy hagyományos hajkefére nem szívesen cserélném le. Azonban azon már nagyon látszik az idő múlása, és le kellett cserélnem: ezt a klasszikus verziót a Notino-ról szereztem be.


Nagyon szeretem az órákat, viszont már több éve nem volt karórám, mert nem találtam az ideális darabot, félmegoldást pedig nem akartam. Most itt van ez az egyszerű, de a többi ékszeremhez mégis illeszkedő óra, és nagyon boldog vagyok vele, minden egyes nap hordom. Remélem, még sokáig a társam lesz. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: