183 Days by Trend It Up,

Novemberi kedvencek

november 30, 2018 Arabella 0 Comments


A november a kedvenc hónapom, nagyon szeretem az év ezen szakaszát, ugyanakkor szépségápolási kedvenceket nehezen tudtam válogatni. A hónap első felében ugyanis teljesen más dolgokat használtam, mint általában... vagy az utóbbi két hétben. Egy azonban mindenképp biztos: most kihasználtam, hogy meglehetősen nagy kollekcióm van, és változatosan, erőteljesen, örömmel sminkeltem. :)


Most kifejezetten tetszett a mattabb bőr, és ezzel együtt elővettem ezt a Trend It Up alapozót. Azt kell mondanom, abszolút pozitív csalódás, ráadásul egész világos árnyalatban is elérhető.


A 183 Days by Trend It Up márkától csak néhány dolgot próbáltam, de amit igen, azzal maximálisan elégedett vagyok - ilyen ez az előkészítő spray is. Rájöttem, hogy a sminkfixálókat nem nekem találták ki, mert számomra az kellemetlen, ha a már kész sminkre kell fújnom valamit, előtte viszont tökéletes. 
Kissé olyan érzés, mintha hajlakk lenne, de pont ezért tapad bele, amit fölé teszek. :)


A Sleek Enchanted Forest palettát már számtalanszor mutattam, de mit csináljak, a szintén ronggyá használt Bad Girl mellett ez volt a kedvencem. Főként a két szélső, sötét színt használtam, elképesztő füstös-grunge csodákat lehet velük csinálni.


Soha nem jutott volna eszembe leemelni ezt a tust a polcról, azonban a rózsaarany változatból kaptam egyet tesztelésre, és az annyira lenyűgözött, hogy az ezüst verzió is kellett. Elképesztően tartós, nagyon könnyű vele dolgozni és extra mutatós.
Én úgy használom, hogy egy fekete tusvonal fölé húzok vele egy második tusvonalat, így van a pillatőben egy kis sötétség, amitől drámaibbnak tűnnek a szempilláim, de közben ott van ez is az elképesztő krómhatással.


Ajaksmink szempontjából két véglet volt: vagy a Bourjois Peach Tatin a maga sárgás natúrságával, ami alapvetően még mindig nem az én színem, viszont a durva szemsminkekhez szépen passzol, vagy az igazán sötét folyékony rúzsok. A képen csak a L'Oréal Cacao Crush van, azonban a Lime Crime Dream Girlt is legalább ennyire szerettem.


A barackos kozmetikumokért általában nem rajongok, a Nature Box barackos tusfürdője mégis levett a lábamról az illatával, és a kuponos napok óta ez az "ínyenc" tusfürdőm az egyszerűbbek mellett. Lassan lehet, hogy félre fogom tenni, és előveszek valami karácsonyit, mert még jobban esne tavasszal vagy nyáron használni, egyelőre azonban még a kád szélén várja az esti zuhanyzást. :)


A testvajat másodikként vettem meg a családból, és egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt is elhoztam. Kifejezetten tömör állaga van, a hatása is ennek megfelelő, az illata pedig még kellemesebb, mint a tusfürdőé. Pontosan olyan, mint a L'Oréal hajfestékek mellé régebben járó barackos balzsamé. :)


A legutóbbi bejegyzésben említettem, hogy mennyire szeretem ezt az arckrémet - ennek köszönhetően ismét jó állapotban van a bőröm, úgyhogy itt a helye. Száraz bőrre szívből ajánlom! 


Úgy látszik, a november a barack jegyében telt, és ezt csak most veszem észre. :) Újravettem az Yves Rocher barackos testradírját, ami még mindig a legjobb. Tökéletesen teszi a dolgát, nagyszerű az állaga, az illata... és pont. 
Szintén az Yves Rochertől van a fejbőrradír, amihez komoly reményeket fűztem. Nem mindet váltotta be, de azért nem rossz, egyáltalán nem rossz. A Lush-tól próbáltam már hasonlót, az klasszisokkal jobban tetszett, azonban nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy ennek az ára jóval barátibb.


A Dior Hypnotic Poisont mindig szerettem, mégsem használtam igazán sokszor - azt hiszem, most végre összeértünk. Számomra ez az ünnep előszele, azonnal karácsonyi hangulatba kerülök tőle, ugyanakkor van benne valami boszorkányosan, bódítóan mély is.


Néhány újdonsággal bővült az ékszergyűjteményem: a gyűrűt minden egyes nap hordom, a fülbevaló a boszis, kissé gót stílushoz illik, ami igazán közel áll hozzám, a karkötő viszont egy szokatlan darab tőlem. Mégis igazán hozzám nőtt, csak sajnos az anyaga miatt már nem lesz sokáig velem... pont emiatt próbálom általában mellőzni a bizsukat. 

Miket  használtál legszívesebben novemberben? :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: