183 Days by Trend It Up,

A DM bloggereseményén jártam

október 21, 2018 Arabella 0 Comments

Ahogy egy Instagramon mutatott ízelítőből már sejthettétek, én is ott lehettem a DM legutóbbi bloggertalálkozóján, ami immáron a harmadik volt. Ezúttal az irányadó téma az éjszaka volt: mindegyik résztvevő márka más-más megközelítésben, de ehhez a napszakhoz kapcsolódva mutatta meg az újdonságait.
Az esti fények nem mindig voltak a legideálisabbak a fotózáshoz, de azért igyekeztem legalább a hangulatot átadni... most tehát jöjjenek szavak helyett képek. :)

Biobaza

A Biobaza ezúttal az új, rózsás tusfürdőjük apropóján rózsába borult. A dekoráció és a programok is ehhez igazodtak, sőt, még egy nyereményjátékkal is kedveskedtek nekünk. 

Bár évek óta szemeztem a márkával, bevallom, még soha semmit nem próbáltam tőlük, így különösen örültem, hogy megismerkedhettem a kínálatukkal.


Essence
Az Essence-nél az ajaktermékek voltak fókuszban, azon belül is a metál rúzsok. Egy csókfalon hagyhattuk ott a lenyomatunkat, és egy klassz csomagot is kaptunk. :)


Fructis, L'Oréal, Maybelline


A Fructis a hajpakolásait mutatta meg (A banános változatért konkrétan rajongok, fantasztikus!), a L'Oréalnál a csokis rúzskollekciónak köszönhetően a csoki volt a középpontban, a Maybelline-nél pedig hátizsákot dekorálhattunk, illetve a folyékony rúzsok új árnyalataiból szemezgethettünk.


Love Beauty and Planet
A Love Beauty and Planet egy nyugodt, természetközeli sarokkal várt minket, és ez a nagy forgatagban a lehető legjobb ötlet volt, ahogy az egészséges frissítők is. Azt pedig külön értékeltem, hogy egy személyre szabható vászontáskát kaptunk ajándékba. :)


Physicians Formula

A Physicians Formula sminkjeit minden egyes alkalommal megnézem, amikor DM-ben járok, különösen a már-már legendás bronzosítójuk érdekel. A termékek mellett náluk is volt egy kis érdekesség: az egyik alapozótípusból választhattunk egy árnyalatot, és a kupakjába belegravírozták a nevünket. Az alapozót még nem próbáltam, de a hozzá járó ecsetet igen, és az mesés.


Rimmel


A Rimmelnél a főszerep a sminkeké volt, azon belül is az extrémebb vonalé, mindezt pedig mozis-filmes hangulattal egészítették ki. Nagyon sok érdekességet adtak ajándékba, valószínűleg hamarosan lesz egy sminkes bejegyzés velük. :)


Yogi tea

A külső szépség mellett a belsőre is jutott némi idő: a Yogi tea jóvoltából megismerkedhettünk néhány hozzávalóval, illetve jógázásra is volt lehetőség. Voltak különlegességek is, de engem a hagyományos zöld teával nyűgöztek le. :)


Trend It Up, 183 Days, Balea stb.
A DM márkáinak újdonságait egy hangulatos sminkasztalnál vehettük szemügyre. A hangsúly a 183 Days-en volt, azon túl, hogy a csomagolások nagyon jópofák, maguk a termékek is különlegesek, és amiket eddig kipróbáltam, azok túlzás nélkül kiválóak.


Most, a harmadik alkalom után már mondhatnám, hogy szokásos módon rengeteg ajándékkal/tesztelésre kapott termékkel távoztunk, de ezt nem tudom megszokni... abszolút pozitív értelemben véve zavarba ejtően sok holmit kaptunk. Igyekszem ezekről mihamarabb beszámolni, figyeljétek a blogot! :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: