Barnangen,

Miket vettem a kuponos napokon?

május 26, 2018 Arabella 0 Comments


Minimálisra kellene visszaszorítanom a kozmetikum-vásárlásaimat, mert rengeteg holmim van - az őszi után lassan megint aktuális lenne egy blogsale -, ez részben sikerült is az utóbbi hónapokban, ugyanis most elsősorban a ruhák keltették fel az érdeklődésemet, azonban a kuponos napokat nem tudtam kihagyni, és jó pár dolgot beszereztem. Van itt egy-két olyan szerzemény, amire "csak" kíváncsi voltam, másból az elfogysztottat pótoltam... lényeg a lényeg, egy ideig ismét nem kell drogéria közelébe mennem, mert bőven vannak új kincseim. :)
Semmi szükségem egy sokadik piros rúzsra, a L'Oréal - Balmain Domination viszont a színével és a nevével egyaránt megfogott. Hónapokkal ezelőtt kinéztem - a zöld család tokja is meseszép, azonban azok közül egyik árnyalat sem lenne előnyös számomra -, de mindenképp meg akartam várni a kuponos kedezmányeket. Végül a Joy-napokon szereztem be. :)

A Max Factor égetett pirosítói a legjobbak, amikkel valaha dolgom volt, ezért a bronzosító is érdekelt, viszont a világos bőröm miatt nem vagyok a bronzerek nagy fogyasztója. Féláron aztán beneveztem ebbe a kis csodába, és eddig egyáltalán nem bántam meg.Pont kifogyott a NYX szemöldökformázóm, és visszatértem a nagy-nagy kedvencemhez, a L'Oréalhoz. Ez már a sokadik tubusom belőle, szerencsére csak a külseje frissült el, a tartalma ugyanolyan tökéletes maradt.

Szintén újravétel a True Match alapozó. Számomra ez az alkalmi alapozó, ha több kell, mint a hétköznapi BB-m, és tökéletes porcelánhatást szeretnék, ezt veszem elő. Mindennapokra nem feltétlenül ajánlanám, olyankor szerintem sok (bár inkább közepes, semmint erős fedésű), fotókhoz és esti megjelenésekhez maga a tökély.A Bourjois Le Duo pirosítóiból kaptam egyet tesztelésre a DM bloggertalálkozóján, és bár nem kifejezetten az én árnyalatom, egészen megszerettem. Most beszereztem belőle azt, ami tényleg az én színem, a 01-es Inséparoses-t. A másikat is elő-elő fogom venni, de tagadhatatlan, hogy ez illik hozzám igazán. :)

Az új krémes szemfestékeket is nézegettem, azonban nem tudtam eldönteni, melyik árnyalat lenne a legjobb... így inkább mindegyik az állványon maradt.


Mostanában nagyon megszerettem a Lovely Vampire spirált, azonban van egy nagy hátránya: hat-nyolc hét alatt teljesen kiürül. A kedvező ár miatt ez nem túl nagy probléma, de így már ár-érték arányban nem jobb, mint kuponnal a nagy-nagy kedvencem, a Max Factor Voluptuous False Lash Effect. Hatásukban meglehetősen hasonlóak, csak ez utóbbi valamivel tartósabb... most van belőle egy új tubusom. :)A Rexona Maximum Protection-ök közül még mindig a világoszöld változat a kedvencem, viszont mire eljutottam a DM-be, már csak a helyét találtam. A pirossal most ismerkedem, nem rossz, nem rossz, de a kedvenc marad a már jól bevált.


Több klassz arclemosót felfedeztem mostanság, azonban a krémes Niveától továbbra sem tudok elszakadni, mert ez az, ami teljesen biztos, hogy nem árt a bőrömnek... hosszú évek tapasztalata van mögötte.Az Elseve Extraordinary Oil balzsam és pakolás száraz hajra messze a legjobb a drogériás kínálatban, kuponnal mindig pótolom az itthoni készletet. Kicsit bánom, hogy nem tettem egy próbát az új, kókuszos verzióval, de ezt legalább biztosan szereti a hajam. A balzsamból ez most az óriás kiszerelés. :)


A Barnangen márkáról nem egyértelmű a véleményem, a Nordic Rituals tusfürdők azonban nagyon megtetszettek, olyannyira, hogy választani sem tudtam közülük. A képen csak az egyik szerepel, de mindháromból vettem egyet-egyet.


Nem mernék megesküdni arra, hogy ezt a testpermetet kuponnal vettem, de arra igen, hogy valamilyen formában akciós volt... inkább szerepeljen itt, mint nem. :)
Ezer éve szemeztem a Women's Secret testpermetekkel, csak dönteni nem tudtam, melyik is lenne az igazi... utólag visszagondolva talán csak nem akartam beismerni, hogy az Exotic tetszik a legjobban. Ez a változat leginkább barackos és mangós... két olyan illatjegy, ami alapvetően nem a kedvencem, összességében mégis kellemes lesz a testpermet. 

Jaj, a képen nem feltétlenül látszik, de sok-sok csillám van benne, nálam ez nyárra pozitívum. :)

Nem ígérem, hogy mindenről lesz külön bejegyzés, így ha szeretnél valamiről bővebben is olvasni, jelezd kommentben!

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: