Barnangen,

Tényleg olyan jó a Barnängen?

április 24, 2018 Arabella 4 Comments

Barnängen

Abszolút a mediterrán életérzés és a déli szélsőségek rabja vagyok, így a visszafogott skandináv stílussal megjelenő Barnangen engem hosszú ideig hidegen hagyott - még a rengeteg pozitív vélemény ellenére is. A nemrégiben bevezetett Nordic Rituals család azonban felcsigázott, és a DM eseményén a többi vonallal is megismerkedhettem, sőt, egy mini szettet is kaptunk ajándékba. :)

Barnängen
A Nutritive tusfürdő és testápoló, valamint az All Over Rescue testbalzsam volt a bájos dobozkában, én pedig kíváncsian vetettem bele magam a tesztelésbe, méghozzá azzal a szemszöggel, hogy vajon megéri-e a drogériás átlagtól valamivel magasabb árát a Barnangen.

Barnängen
A tusfürdő könnyed, kellemes és krémes - minden szemszögből ezek a jellemzők igazak rá. Igazi tisztaságillata van, nem túl kevés, nem túl sok... nyugalmat árasztó komfortillat, bár az én túlzásokat kedvelő ízlésemnek jobban tetszene, ha erőteljesebb lenne.
Enyhén áttetsző, megfelelően habzik és kellően folyós állagú, azonban így is egyértelműen táplálja a bőrt. Nem világmegváltó darab, nem is nyújt extra élményt a használata, ugyanakkor egy hosszú, fárasztó nap végén sokszor az egyszerűsége esik a legjobban.

A kérdés az, hogy ez az egyszerűség számodra megéri-e a kicsit magasabb árat.


Barnängen
A testápoló kifejezetten könnyed állagú, szinte elfolyik a tenyeremben, emiatt könnyen kenhető, ugyanakkor nem túl gazdag. Ez az a típusú testápoló, ami mindennapos használatra való, mert soha nem lesz sok, ugyanakkor naponta elő-elő kell venni, mert nem tud tartós hatást kifejteni.

Ennek is egyszerű, kellemes illatot próbáltak adni, érezhető is rajta, azonban mögötte meg-megjelenik egy általános krémillat, amit én kevésbé szeretek.

Ebben az esetben nem érzem a különbséget, ami miatt érdemes lenne ezt választani, és nem például egy más, olcsóbb testápolót.

Barnängen

Az All Over Rescue testbalzsamtól először nem tudtam, mit is várjak, aztán kinyitottam a tégelyt, és megértettem mindent. Tiszta, kellemes illata van, olyan, amiről az jut eszembe, hogy igen, ezt nagyon fogja szeretni a bőröm. És szereti is. :)

Barnängen

Az állaga nagyon érdekes: nagyon tömény, minimális mennyiség is elegendő belőle, a bőrön eloszlatva azonban könnyeddé válik. Ennek ellenére ez nem az a testápoló, amit rendszeres használatra és az egész testfelületre ajánlanék. Ez sokkal inkább egy kis plusz, ami vészhelyzetekben jön jól. Ha egy adott terület kiszáradna, és kellene valami extra, esetleg nagyon sokáig áztál a kádban... na, akkor jöhet ez a balzsam. :)

Tusfürdő, testápoló, testbalzsam:

Barnängen
A tusfürdő az egyszerűségében jó, ha szereted az egyszerű, túlzásoktól mentes, kellemes illatokat, ez  is tetszeni fog, a testápoló azonban engem nem nyert meg. A testbalzsam viszont annál inkább, azt kifejezetten jó vételnek tartom! :)

Próbáltál már valamit a Barnangen-től?

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Ezt a tusfürdőt és testápolót használom jelenleg, Dm 50%-os kuponnal vettem, teljes áron biztosan nem választottam volna ezt a márkát. Nekem nyáron jobban előjön az ekcémám és szárazabb is a testem, ilyenkor nagyon elkél a plusz táplálás. A tusfürdő jó, de nem szeretem annyira, mimt a Bioderma olajtusfürdőjét, a testápoló viszont tényleg semmi extra, a testbalzsamot kellett volna választanom. Csodaszépek a képeid, mint mindig :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljes áron ezeket én sem vettem volna meg, azt hiszem, ennek a családnak nem én vagyok a célközönsége. A balzsam viszont valóban jó, ha legközelebb azt választod, szerintem nem bánod meg.
   Köszönöm szépen! :)

   Törlés
 2. Nekem nagyon száraz a bőröm ezért nem sajnálok drágább, de bevált tetápolókat venni. Egy ideje a tbs testvaját használtam viszont mivel annyi jót hallottam a márkáról, kipróbáltam a testbalzsamját és nagyon elégedett vagyok. Árban is sokkal kedvezőbb. Most pedig meghoztad a kedvem hogy a további termékeikkel is tegyek egy próbát :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A testbalzsam tényleg szuper! Ha elfogy ez a mini kiszerelés, lehet, hogy veszek majd belőle egyet. :)
   A Nordic Rituals tusfürdők egyelőre nagyon tetszenek, igaz, csak az illatuk különleges, de valamilyen kuponnal a nagy kiszerelés miatt nem rossz vételek. :)

   Törlés