Catrice,

Kifutó kincsek

február 25, 2018 Arabella 2 Comments

Essence Colour & Care - 06 Girls Club, Catrice Liquid Lip Powder - 080 Pretty Little Roses

Ahogy észrevehettétek, az utóbbi időszakban kevésbé követtem nyomon a Catrice és az Essence szortimentfrissítéseit, így az egyik drogériás látogatásom során döbbentem rá, hogy két olyan dolog is megszűnik, amit már ezer éve kinéztem.

Az egyik egy könnyed, fényes rúzs - olyan, amilyeneket a hétköznapokon szeretek, a másik pedig egy izgalmas, matt darab. Lássuk-lássuk! :)

Essence Colour & Care - 06 Girls Club
Essence Colour & Care - 06 Girls Club

Essence Colour & Care - 06 Girls Club

Essence Colour & Care - 06 Girls Club

Az ajakbalzsamra emlékeztető külső nem véletlen: ugyanis valóban egy rúzs és egy ajakír ötvözéséről van szó. 

A karcsú tok meglehetősen könnyű, de jól záródik, így én bátran bedobom a táskámba. A rúzsnak fanyaran gyümölcsös illata van, az állaga pedig a lehető legtökéletesebb. Először igencsak keménynek tűnik, azonban a test hőjétől kellemesen kenhetővé válik.

Közepesen pigmentált, egyetlen húzással is látható színt ad, ugyanakkor építhető, érzetre pedig pontosan olyan, mint egy balzsam. Könnyed, táplál, elkenni mégis csak szándékosan lehet. A tartóssága persze nem kiemelkedő, pár óra múltán tompul, és egy étkezést sem él túl, de ilyen jellemzők mellett az nem is lenne reális elvárás.

Catrice Liquid Lip Powder - 080 Pretty Little Roses

Catrice Liquid Lip Powder - 080 Pretty Little Roses

Catrice Liquid Lip Powder - 080 Pretty Little Roses

A Catrice a megtévesztés mestere is lehetne, ugyanis nem, szó sincs itt semmiféle porról. Csak egy könnyű, klassz folyékony rúzsról.

A kupak és a tubus arányai nagyon érdekesek, nem egy szokványos, vékony megoldásról van szó, hanem szinte robosztus, de pont ez az érdekessége. Az applikátorért nem rajongok - a vége felé fokozatosan keskenyedik, és semmi egyéb -, ha kicsit is élénkebb színről lenne szó, valószínűleg még kevésbé szeretném, így azonban épp tolerálható.

Catrice Liquid Lip Powder - 080 Pretty Little Roses

A lényeg itt a formula. Könnyed, szinte habos a felvitelnél, majd egy-két perc múltán teljesen észrevétlenre szárad. A ColourPop Ultra Blotted mellett a legkényelmesebb folyékony rúzs formula (Más szempontból is nagyon hasonlóak!), a kopása is diszkrét, egyenletesen, fokozatosan halványul el, és egyértelműen nem szárít. Tökéletes, szimplán tökéletes.

Essence Colour & Care - 06 Girls Club, Catrice Liquid Lip Powder - 080 Pretty Little Roses

Az Essence a világosabb, a Catrice a sötétebb. :) Hozzám képest mindkét árnyalat meglehetősen szolid, az Essence rajtam kifejezetten hideg tónusúvá válik (Instagramon már láthattátok), a Catrice viszont egy nagyon természetes, meleg tónusú rózsaszín.

Ha bármelyikből találtok még, mindkettőt ajánlom - a kifutó árukat nagyon megérik!

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Két krémes szemhéjfestéket vásároltam a kifutó Metal Shock termékek közül, teljesen véletlenül... Mivel egy ideje már tudatosabban vásárolok, nincsenek "á, beugrom a drogériába, hátha találok valamit" körök, és a szortimentfrissítéseket sem követem nyomom, nem is tudtam, hogy búcsúzik néhány Essence és Catrice termék.

  A fejemben motoszkált, hogy jól jönne valami krémes, "pöttyinthető" termék a szememre az igazán vakító-szikrázó-sziporkázó sminkekhez, aztán a kifutók között találtam is kettőt :)
  Az egyik a Solar explosion, a másik pedig a Supernove- azt hiszem neked is tetszene mindkettő :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, azokat a krémes festékeket nagyon szeretem! Igaz, nem pont ezek az árnyalatok vannak meg, hanem két másik, de azok szuperek. :)

   Törlés