Lime Crime,

Unicorn rúzs a Lime Crime-tól

december 29, 2017 Arabella 4 Comments


Lime Crime Unicorn Varsity

A blogon egyelőre kevésbé látszik, de az utóbbi hónapokban igencsak magába szédített a Lime Crime. Főleg a folyékony rúzsokkal, azokon belül is a metál finisűekkel, így amikor néhány hete óriási akció volt az oldalon, nem sokat haboztam.
Már Instagramon is mutattam, ez a rendelés volt a karácsonyi ajándékom magamtól magamnak: 

Arabella (@tulapasztellen) által megosztott bejegyzés,

Jut eszembe, érdekelne titeket egy bejegyzés arról, hogy hogyan lehet bizonyos webshopokból (például a Lime Crime-tól) olcsóbban rendelni? Ha szívesen olvasnál egy ilyen posztot, írd meg kommentben! Már tervben van egy ideje, csak mindig halogatom. :)

Lime Crime Unicorn Varsity

Visszatérve a bejegyzés főszereplőjére: soha eszembe sem jutott volna rendelni a Unicorn rúzsok közül. Egyrészt most elsősorban a folyékony rúzsok érdekelnek, másrészt értem azt, hogy éppen felkapottak az unikornisok, de engem nem kapott el ez a láz, nem az én stílusom. Azonban öt dollárba kerültek. Öt, azaz öt dollárba. Ennyiért szinte azonnal repült is egy a kosaramba. :)

Lime Crime Unicorn Varsity

A képek alapján nem gondoltam volna, de ez a rúzs abszolút minőségi. A felirat, a csillagocskák és az unikornis holografikus, a tok pedig hiába műanyag, masszív és van súlya. Játékos, komolytalan, viszont a kivitelezés nagyon is komoly.

Lime Crime Unicorn Varsity

Minimális műanyagos illata van, az állaga pedig egy az egyben olyan, mint a krémes Mac rúzsoké. Keménynek tűnik, azonban a test melegétől meglágyul, és igencsak kenhetővé válik. Ugyanakkor viszonylag sokáig kopásmentes marad, ha pedig mégsem tart, akkor csak fakul, de nem mászkál.

Lime Crime Unicorn Varsity

Az én árnyalatom a Varsity, elméletileg piszkos rózsa... gyakorlatilag inkább nem. Ha nagyon erőltetem, talán van benne egy kis rózsásság, de inkább egy barnás, téglás tompa piros.

Lime Crime Unicorn Varsity

Ez a rúzs hol felbukkan a webshopban, hol eltűnik, minden jel szerint kivonás alatt van, de érdemes rá-rápillantani a családra az oldalon, mert más árnyalatok most is csak öt dollárba kerülnek: Lime Crime Unicorn rúzsok
 
Próbáltál már valamit a Lime Crime-tól? :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Ez a rúzs nagyon jól áll. Ne halogasd Arabella, én igencsak szívesen olvasnám azt a bejegyzést! És nem csak a Lime Crime-tól, hanem máshonnan is, ha vannak infóid, spéci kis megoldások az olcsóbb rendeléshez. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Rendben, akkor igyekezni fogok a poszttal. :)

   Törlés
 2. Engem is érdekelne egy ilyen poszt, kedvelem az ilyen kis hasznos kitekintéseket :)

  VálaszTörlés