csacsogós,

Édes november

november 04, 2017 Arabella 2 Comments


Sokszor említettem már, hogy az ősz a kedvenc évszakom, a november pedig a kedvenc hónapom. Szeretek benne mindent, amit sokan nem: a hideg, csípős levegőt, a ködöt, a korai sötétedést. Ilyenkor a legmélyebb dolgok, ízek, illatok sem hatnak túl soknak, mert minden, a környezet is drámai. És én magam is ebben érzem jól magam.

Jöjjön most egy mozaik néhány olyan dologról, amit nagyon szeretek ilyenkor! :)

Édes november Túl a pasztellen

A blogon és a közösségi oldalakon lévő profilképeimet nyáron csak sebtében összedobtam, azóta tervben van a cseréjük, mert csak ideiglenesnek szántam őket... Ma tettünk egy nagy sétát, közben pedig készítettünk néhány képet. Nem tökéletesek, de őszintén szólva ahhoz képest, hogy mennyire nem vagyok fotogén, elégedett vagyok velük, és azt az őszies hangulatot is elcsíptük, amit úgy szeretek.

Édes november Túl a pasztellen

Édes november Túl a pasztellen

Édes november Túl a pasztellen

Igyekszem egyre többször kiváltani a nadrágot harisnyával és szoknyával, ma is ez történt, egy fekete szövetszoknya és egy laza kötésű pulóver volt rajtam, plusz a sárga körsálam az év elején rendelt H&M kabáttal. 

A magassarkú lábbeliket időnként nélkülözöm, mostanában azonban ha csak tehetem, ilyet veszek fel, ez egy érdekes szandál-bokacipő hibrid, a táska pedig szimplán a kedvenc táskám. :)

Édes november Túl a pasztellen

Édes november Túl a pasztellen

A sminkem nagyon egyszerű: a Sleek Enchanted Forest palettát használtam, a pillatövemet kihúztam feketével, az arcomra az Avon Luxe bronzosító-pirosító-highlighterből tettem, ahogy mostanában mindig, a számon pedig az örök kedvenc rúzsom van. (MAC Hot Tahiti)

Édes november Túl a pasztellen

Édes november Túl a pasztellen

Édes november Túl a pasztellen

Egészen sötétedésig a szabadban voltunk, ritkán szoktam kint fotózni, de ezt a pár hangulatképet most megmutatom. :)

Édes november

Nem véletlen a bejegyzés címe, ha követsz Instagramon, láthattad, hogy nemrég néztem meg az Édes novembert. 
Az a fajta romantikus film, amin bár érzem a giccsességet és az eltúlzottságot, mégis nagyon tetszik. 

Én is folyton túlhajszolom magam, és bár nem vagyok teljes mértékben Sara álláspontján, de mégis elgondolkodtatott, és legalább kicsit leálltam. Maga a történet pedig beszippantott, még most sem billentem ki teljesen a hangulatából.


Szerelmes Szélhámosok

Az ősz sokaknak egyet jelent az olvasással... nekem újabban az utazás forrt össze a könyvekkel. Többször is hosszasan vonatoztam ezekben a hetekben, és még fogok is ebben a hónapban, ilyenkor pedig már hagyománnyá vált nálam, hogy veszek egy olcsó, kevésbé magasröptű könyvet (postán vagy újságárusnál), a legfrissebb a képen látható. Szerelmi sztori egy kis krimivel és művészettörténeti csavarral, sokat nem ad az életemhez, szórakozásnak viszont tökéletes. :)

Havas Szilva Nestea

Jean-Paul Gaultier Classique, Avon Attraction, Lancome Tresor Midnight Rose

A fűszeres, édes és csípős, telt ízek a kedvenceim, végre ételek terén is ezek lesznek aktuálisak, de tegnap felfedeztem, hogy végre ismét kapható a havas szilás Nestea - nekem ez maga a ráhangolódás az ünnepi időszakra. 

A parfümök között új nincs (és még az Avon Velvet Amber is lemaradt, pedig a napokban azt fújtam), viszont ezek azok, amiket legszívesebben mindig használnék, de igazán csak a hűvös, fagyos levegőben teljesednek ki. Most a legkellemesebbek. :)

Egy zene a végére, mert teljesen magával ragadott ez a felvétel, a dinamikája, a szöveg, a hangszerelés, minden-minden tetszik:Te mit szeretsz az őszben? :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Nekem is ilyen kabátom van. :)
  Csodásak a fotók, nagyon csini vagy! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg! Most már rémlik is, hogy láttam nálad egy haul posztban. :)
   Köszönöm szépen! :)

   Törlés