nude,

Yves Rocher folyékony rúzsok

szeptember 19, 2017 Arabella 0 Comments


Yves Rocher folyékony rúzs

Lehet egy márka trendkövető, környezettudatos, olcsóbb, drágább, számomra az a fontos, hogy találjak benne valami szerethetőt. Az Yves Rocher-ban pedig találtam. Tiszteletreméltónak tartom, hogy fontolva haladók, csak azért, mert valami felkapott, még nem erőltetik ők is rögvest. Mindig mindent a saját értelmezésük szerint dolgoznak fel, és a könnyed, lezser, franciás sikk sem marad el - ahogy a természetközeliség sem.

Yves Rocher folyékony rúzs

Az őszi újdonságokkal érkezett folyékony rúzsok új elemek a kínálatukban, én rögtön két árnyalatot is kipróbáltam.

A tubusuk egyszerű, táskabarát, azonban az arany-réz kupak nagyon mutatóssá teszi őket. Kifejezetten könnyen nyílnak, úgy tűnhet, mintha nem lettek volna megfelelően bezárva, de ettől nem szabad megijedni, nagyon is jól, ráadásul kattanással zárulnak.

Yves Rocher folyékony rúzs

Az applikátoruk hosszúkás, ék alakú, én a kicsit kisebb, klasszikus kialakítást egy fokkal jobban szeretem, viszont ezzel is tökéletesen fel lehet tenni a színt.

Yves Rocher folyékony rúzs


Yves Rocher folyékony rúzs

Minimális illatuk van, nem édes, kifejezetten kellemesnek sem mondanám, tipikus folyékony rúzs illat. Az állaguk sűrűbb, már-már habos, ezért nem fordulhat elő, hogy rúzsozás közben elfolyjanak, és mind extra vékony, mind normál rétegben tökéletesen működnek.

Yves Rocher 102 Pink
Yves Rocher 110 Red

Ahogy láthatjátok, a 102-es Pink árnyalat egy sötétebb, natúr, hajszálnyit meleg tónusú nude, míg a 110-es Red egy élénk, látványos, icipicit narancsos piros. Én nem látom őket egyértelműen, természetellenesen mattnak, leginkább bőrfényűek. 
Az én szívem nem meglepő módon a piros felé húz, ugyanakkor most a visszafogottabb szín is tetszik magamon. 

Egyik sem szárít, viszont az apró redőket nem hidalja át a formula, ezért érdemes hidratált ajkakra használni. Számomra mindkettő kényelmes viselet, lehet őket érezni, de nem kellemetlenül, nem kötnek szinte betonszerűen a számra, hanem enyhén krémesek - viszont ha ez téged zavar, nem ez lesz a te folyékony rúzsod.

Tartósság tekintetében eltérnek, a nude szinte mindent kibír, ehetek-ihatok vele, mégis csak minimálisan fakul, a nap végén sminklemosóval kell letörölnöm, a piros viszont egy komplett étkezést nem él túl szépen. Ha nem csak pár óvatos falatról van szó, érdemesebb letörölni, majd ismét rúzsozni.


Erőteljes Instagram inspirálta sminkekhez nem biztos, hogy ez lesz a legjobb társad, azonban ezek a folyékony rúzsok klassz ötvözetei a klasszikus rúzsoknak és a folyékony daraboknak. Szépek, pigmentáltak, komfortosak, tökéletesek hétköznapra, ha szeretnél egy kis trendet csempészni a reggeli sminkrutinodba.

A Yves Rocher márkaboltokban már elérhető a család, illetve a webshopban is megtalálod az árnyalatokat.

* A rúzsokat én választhattam tesztelésre, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: