Avon,

Júliusi kedvencek

július 31, 2017 Arabella 5 Comments


A július főleg munkával telt, de pont a munka miatt némi aktív feltöltődésre is volt szükségem: ilyenkor moziba vagy színházba mentem, így összességében idén is elég eseménydús a nyaram. Persze a sminkelést sem hanyagoltam el, olyannyira nem, hogy rengeteg kedvenc gyűlt össze. :)

Clinique Essence Yves Rocher

A Clinique Sweet Pots újra és újra előkerül, egyszerű és nagyszerű. Folyamatosan a táskámban van, hogy ha nincs időm másra vagy gyors segítség kell, kéznél legyen. Az Essence Prettifying ajakolaj tavaly nyáron is hű társam volt, akkor a piros változatot használtam, most viszont a pink verziót kenegetem. Lényeges különbség nincs köztük, mindkettő szuper. :)

Az Yves Rocher rúzs mostanában nagyon gyakran felbukkant a blogon, de nem tudok mit tenni, pontosan igaz rá az, amit a tesztjében írtam: számomra ez a tökéletes nyári piros.

Catrice HD Liquid Coverage

A Catrice HD Liquid Coverage a kizárólagos alapozómmá vált, semmi mást nem használok, mert most pont tökéletes, és félek, hogy ősszel már sötét lesz. De ezen túl sem biztos, hogy sminkelnék mással, mert egyre jobban és jobban szeretem, akkor sem tudnék belekötni, ha akarnék.

Catrice Travelight Story
Régen csigázott fel utoljára annyira limitált kiadás, mint a Travelight Story, a primert reggel és nap közben is rendszeresen használom, és minden alkalommal hálát adok annak, aki kitalálta, mert a hűsítő hatása életet ment.
A permetnek nem a praktikussága nyűgözött le, inkább a kinézete és a hatása: némi selymes hűvösséget nyújt, plusz csodásan csillog, és még gyönyörű is. 

Avon True Deep Glow

Ezekben a hetekben kiélveztem azt, hogy még az én extra világos bőrömön is tud ímmel-ámmal természetes lenni egy bronzer. Most abszolút a fényes hatást preferálom a mattal szemben, úgyhogy éljen-éljen az Avon True Deep Glow! :)

Cindy-Lou Manizer

Utólag már bevallom, hogy féltem a Cindy-Lou Manizertől, mert minden, ami kicsit is meleg tónusú, az az arcomon természetellenesen narancsos lesz. Nem tudom, hogy a világossága okán, vagy mert a félig highlighter-félig pirosító mivolta miatt áttetsző, de ezzel ilyesmi nem fordul elő, így pedig valami mást is tehetek fel, nem csak a szokásos hideg árnyalatokat. 

theBalm Nude Dude

Tagadhatatlan, hogy a Nude Dude paletta színvilága nem az enyém, azonban mivel magasabb árkategóriába tartozik, alaposan ki akartam próbálni, mielőtt írtam róla. Így is tettem, de azóta is a reggeleim része, minden árnyalatot használtam belőle többször, viszont a legvilágosabb és a legsötétebb az igazi kedvencem. 
Jaj, és én a kezdetektől másként hívom: számomra ez szimplán a pucér pasis paletta. :)

Il était un vernis Keep Calm and Follow

Jöhettek a színes lakkok minden mennyiségben, CbL Andrew (a valóságban jóval zöldesebb, mint a fotón), Her Red Hair holografikus változatban, illetve Il était un vernis Keep Calm and Follow the Dragon.

Jean Paul Gaultier Classique

A Jean Paul Gaultier Classique a kedvenc illatom, ez most az edt változat, igaz, nyáron ebből is csak esténként fújok, akkor viszont elmaradhatatlan. Nemrégiben felfedeztem a Müllerben a Wonder Woman Eau Fraiche kiadást, még hezitálok, de lehet, hogy beszerzek majd belőle egy üveggel. :)

Bijou Brigitte

Nyár elején le sem lehetett szaggatni rólam a Ray-Ban napszemüvegemet (azért sem, mert a blog miatt kaptam, és így még kedvesebb), azonban azóta visszatértem ehhez a nagyobb kialakításúhoz. Tavaly vettem a Bijou Brigitte-ben, akkor is sokat hordtam, és most sincs másként.

Balea Sommerliebe

Kami Instagram történetében láttam először ezt a Balea radírozó tusfürdőt, majd amikor legközelebb DM-ben voltam, megszimatoltam, és elvesztem. Dinnyés, de ez csak egy dolog, mert egyszerre sárgadinnyés és görögdinnyés. Ilyennel korábban még nem találkoztam, ráadásul a hatása is rendben van. :)

Te miket szerettél a legjobban júliusban?

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. A júliusban azt szerettem a legjobban, hogy - mivel több születésnap is erre a hónapra esik a családban - rengeteg ajándékot kellett kigondolnom és megvalósítanom. És valahogy mindent nagyon sikerült most eltalálnom. :) Volt színházjegy, társasjáték, smink- és bőrápolási termék is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, ajándékozni én is nagyon szeretek, ha pedig sikerül el is találni, az a legjobb! :)
   A színházjegy milyen előadásra szólt? :)

   Törlés
 2. L'art pour L'art: Halványlila gőz. A barátom nagyon szereti a humorukat, pénteken megyünk megnézni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóó, én is nagyon szeretem a humorukat. :) Jó szórakozást! :)

   Törlés