Catrice,

Catrice Travelight Story tesztek

július 22, 2017 Arabella 0 Comments

Catrice Travelight Story

Sok limitált kiadás hidegen hagy, de van néhány, amelyik teljesen elvarázsol, és a Catrice esetén egyre gyakrabban ez utóbbi történik. A Travelight Story már az első kampányképekkel lenyűgözött, tökéletes nyári kollekciónak tűnt. Múlt héten már meg is találtam a helyi Müllerben, és két dolognak nem tudtam ellenállni. :)

Catrice Travelight Story

Cool & Matt Primer Stick

Catrice Travelight Story

Száraz és csak elvétve kifényesedő bőröm van, ezért számomra fölöslegesnek tűnhet egy hűsítő és mattító primer stick, mégis ezt tettem elsőként kosárba. Méghozzá azért, mert már a teszteren is éreztem, hogy zseniális.

Aprócska és könnyen záródó csomagolást kapott, a fehérséget pedig kizárólag a fémhatású csíkok törik meg. Olyannyira, hogy még maga a termék is fehér - ránézésre és első tapintása is kissé olyan, mint egy papírragasztó. :)

Catrice Travelight Story

Illata nincs, és amint a bőrhöz ér, hűsíti. Ezt úgy kell érteni, hogy nemcsak kicsit, hanem nagyon: mintha jégkockák simogatnának. Ráadásul a hűsítő hatás nemcsak egy-két percig tart, hanem minimum fél órán keresztül, és aztán sem tűnik el nyomtalanul.

Rám nem jellemző a kifényesedés, viszont a meleg időjárást elég nehezen tolerálom, és hajlamos az arcom is izzadni. Ez a stick pedig zseniálisan áthidalja ezt, egyrészt még a legnagyobb kánikulában sem érzem úgy, hogy mindjárt lángba borul az arcom, másrészt az izzadást is teljesen visszafogja.

Catrice Travelight Story

Elsődlegesen primerként, minden egyéb előtt használható, de a leírásában szerepel, hogy smink fölé, frissítésként is alkalmazható, így tulajdonképp kiváltja a púdert. Nekem kombinálva vált be leginkább: reggel a smink alá teszek fel belőle, majd dél körül újra átmegyek vele a problémás területeken, és minden tökéletes. :)

Catrice Travelight Story

Radiant Glow permet

Catrice Travelight Story

Ha nyár, akkor test- és arcpermetek, ha pedig még fényes finist is ígérnek, nincs menekvés, kellenek. A Catrice változatával is ez volt a helyzet, még úgy is, hogy eleinte arcpermetnek hittem, és csak a megvásárlása után jöttem rá, hogy valójában testre szánták.

A külső itt is a kevesebb több elvet vallja: a flakont kizárólag a fémes vonalkák dekorálják, ebben van az átlátszónak tűnő folyadék.

Catrice Travelight Story

Nem véletlenül írtam, hogy átlátszónak tűnő, mert valójában nem az. :) A fenti képen láthatjátok, hogy a flakon aljára ezüstös részecskék tapadtak: ezeket kell használat előtt felrázni.

Catrice Travelight Story

Catrice Travelight Story

Így egy gyönyörű, örvénylően opálos folyadékot kapunk, fantasztikus, ezüstös fénnyel. Varázslatos, és ebben semmi túlzás nincs. :)

Catrice Travelight Story

Minimális édeskés-púderes illata van, a bőrrel találkozva ez is hűsít, azonban kevésbé, mint a stift. Viszont selymes bőrt és egészséges fényt hagy maga után, és csak közelről észrevehetően, de aprócska ezüst csillámokat is tartalmaz. Tényleg nem látványosak, nem kell félni tőlük, abszolút szolidak. 
Karra és lábra is előszeretettel fújkálom, de dekoltázson mutat a legjobban. :)

Catrice Travelight Story

A kollekció lakkjait még biztosan megnézem, mert az üvegük nagyon tetszik, viszont első körben nem tudtam eldönteni, melyik kell nekem. A testpermet egy kis különlegesség, aki szereti az ilyesmit, annak telitalálat, a primert azonban mindenkinek ajánlom, praktikus és jól funkcionál, én már azért szurkolok, hogy kerüljön majd be valami hasonló az állandó kínálatba.

A Travelight Story a Catrice állványokkal rendelkező Müllerekben található meg, és csak a készlet erejéig elérhető, úgyhogy siessetek! :)

Próbáltál már valamit a kiadásból?

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: