Avon,

Bronzos ragyogás

július 26, 2017 Arabella 4 Comments

Avon True Deep Glow

Világos bőrűként bele kell törődnöm, hogy bronzistennő soha nem leszek, de nyaranta némi minimális napcsókolta hatásra még így is törekszem. Az viszont nem könnyíti meg a dolgomat, hogy nagyon kevés világosabb árnyalatú, hűvös tónusú bronzer létezik. A tökéletes matt változatot többévnyi keresés után megtaláltam, a fényes azonban még váratott magára.

Avon True Deep Glow

Avon True Deep Glow

Néhány hete az Avon meglepett egy-két nyári újdonsággal, és a True vonal egyik új bronzosítója is közöttük volt, méghozzá Deep Glow árnyalatban. A Deep szótól megijedtem kissé, de ne szaladjunk ennyire előre... :)

Avon True Deep Glow

Avon True Deep Glow

Már a dobozon is megjelenik a bronzos hatás, a kompakt pedig az Avontól megszokott szögletes, jól záródó és strapabíró megoldás, bár a fényes-barnás csavar itt sem marad el. Ezeken túl a tükör is pluszpontot ér.

Avon True Deep Glow

Avon True Deep Glow

A napocskás dombornyomat nagyon hangulatos, de nem ez az, amiért szeretem - mert igen, szeretem :) -, hanem azért, mert a formulája csodás. Kellemesen selymes, nem porol, ugyanakkor az ecset könnyen felveszi, eldolgozni pedig a megfelelő ecsettel használva szinte nem is kell. Ráadásul tartós, 6-8 óra múltán ugyan megfakul, de kisebb mértékben még a nap végén is látható. Azonban ez nem lenne elég.

Avon True Deep Glow

A helyzet az, hogy a színe is tökéletes. Pigmentált, talán valamivel pigmentáltabb is, mint kellene, így figyelni kell arra, hogy csak kis mennyiség kerüljön az arcra. 

A legtöbb képen kissé sárgásabb és világosabb, mint a valóságban, de a színminta tökéletes: pont ilyen enyhén rózsaszínes tónusú, és nem túlzottan sötét. A finise fényes, valóban fényes, viszont nem erőteljesen, csupán bőrfényű, olyan hatása van, mintha természetesen lenne rajtam egy kis barnaság.

Avon True Deep Glow

Ugyanoda teszek belőle, mint máskor a pirosítóból, csak kevésbé koncentráltan és nagyobb felületre. Önmagában is szuper, azonban highlighterrel kombinálva tényleg zseniális. :)


Ha világos bőröd van, és egy enyhe fényű bronzosítót keresel, akkor nagyon jó szívvel ajánlom ezt, mert könnyen használható, jó minőségű, a színe pedig nagy eséllyel hozzád is illeni fog.

Használsz bronzosítót? :) 

* A terméket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. A múlt hét folyamán érkezett meg ez a kis csoda felém. Gyönyörű, pont passzol a bőrtónusomhoz, egyszerűen imádom :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem ez világos bőrhöz kész főnyeremény, örülök, hogy neked is tetszik! :)

   Törlés
 2. ó, én nyáron folyton bronzosítót használok, de simán szoktam télen is, ha olyan kedvem van 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Néha-néha én is előveszek télen bronzosítót, de sokszor idegennek érzem, olyankor hanyagolom, majd újra előkerül. :)

   Törlés