Different Dimension,

Nail art kihívás

április 03, 2017 Arabella 6 Comments

Ezer éve nem volt nail art a blogon, aminek két oka van: az időhiány és a lustaság... belegondolva leginkább a lustaság. Ezt onnan tudom, hogy amint lett apropó a sima lakkozásnál többre, belefogtam, és kifejezetten élveztem.


De akkor beszéljünk az apropóról egy kis önreklám keretén belül: a Nailmail nail art kihívást indított, a részleteket elolvashatjátok az Instagram posztban, tömören annyiról van szó, hogy virágos témájú manikűrt kell posztolni április tizenkettedikéig, feltüntetve, hogy milyen Nailmailnél kapható lakkal készült. (Egyebekkel is ki lehet egészíteni, de legalább egy Nailmailnél elérhető lakkot használjatok.) A további teendők: a leírásban bejelölni és követni a Nailmailt, illetve használni a #nailmailaprilchallenge hashtaget.
A nyeremény egy Il était un vernis lakk. :)

Nézzük, én (szigorúan versenyen kívül) mit készítettem:
Az eredeti elképzelésem teljesen más volt, sötét alapon virágos matricákat szerettem volna csinálni, de aztán arra jutottam, hogy most inkább kimozdulok a komfortzónámból. 

A nyomdázásban biztos voltam, kiválasztottam a mintát (a MoYou Pro XL 10-es lemezről), viszont a nyomda alá sem csak sima lakkozást akartam. Aztán a kezembe akadt a Different Dimension Mother Goose, ami egy elképesztő lilásbordó, majd az ettől kevésbé pigmentált, világosabb és fényesebb Holo Hookup-os Professor Plum In the Conservatory, és innentől kezdve egyértelmű volt az, hogy átmenetet fogok csinálni, már csak egy világos szín kellett hozzájuk. 
Az NCLA Iridescent Dreams lett az, egyáltalán nem az én világom, de a tompább rózsaszínek kedvelőinek nagyon ajánlom. A legtöbb swatchon el van csúszva a színe, azonban az én képeim kivételesen tökéletesre sikerültek, pont ilyen élőben is. :)
Ahogy megvolt a pontos terv, már ment minden, mint a karikacsapás: kifestettem a körmeimet az NCLA-vel (a középső és a gyűrűsujjamon csak egy rétegben), majd felszivacsoztam a Different Dimension lakkokat, aztán jöhetett a nyomda, majd még egy kis pluszként a virágok közepébe tettem egy-egy követ.

Az összhatás meglehetősen oroszos lett, az eredmény tőlem alapvetően távol áll, de ha eltekintek ettől, azt kell mondanom, tetszik és szívesen viselem.


Fogtok indulni a kihíváson? :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Annyira gyönyörűek ezek a lakkok és a manikűröd is nagyon szép! Szerintem fogok jelentkezni, de még ki kell gondolnom, hogy mit akarok alkotni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!
   Annyira örülök, hogy közben jelentkeztél! :)

   Törlés
 2. Nagyon szuper lett a manikűr :) Szerintem én is fogok, csak még nem találtam ki, hogy mit szeretnék :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik, és kíváncsi vagyok, mit fogsz alkotni. :)

   Törlés
 3. Oroszos? Ez nem jutott eszembe, nekem nagyon tetszik, akármilyen stílus :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy tetszik! :)

   Én elsősorban az orosz bloggereknél, illetve az orosz Instagram profilokon látom azt, hogy hasonlóan halmozzák a technikákat, csak nyilván sokkal színvonalasabban. :)

   Törlés