Different Dimension,

Different Dimension - Always Wish Upon A Star

március 23, 2017 Arabella 2 Comments


Amikor valamilyen újdonság érkezik a Nailmailhez, mindig igyekszem legalább egyet kipróbálni minőségellenőrzés céljából, bár ez persze nem mindig jön össze. 

A Different Dimension My Forever Fairytale kollekciójától nagyon tartottam, mert a mikroglitteres árnyalatok állaga nem ígérkezett a legkönnyebben kezelhetőnek. Így nem fogtam túl lelkesen a teszteléshez, de azt kell mondanom, pozitívan csalódtam. :)Az Always Wish Upon A Star árnyalatra esett a választásom, az üvege a márkától már megszokott gömbölyded, az ecsete lapított, ugyanakkor vaskos - nem ez a forma a kedvencem, viszont komoly probléma sincs vele.


A lakk zömében rózsaszín mikroglitterekből áll, de a rózsaszínnek a legtompább, púderes fajtájából. Emellett vannak még benne narancs/piros/zöld színváltós glitterek, amelyek az izgalmat szolgáltatják.A formulája nem a szívem csücske, mert én a kifejezetten híg állagot preferálom, ez pedig sűrű, ugyanakkor közel sem olyan vészes, mint amire számítottam. Egyetlen alapszabály van: nem szabad húzogatni, rendezgetni a lakkot, és akkor minden rendben lesz. 

Én két normál rétegben használtam, így nem lett vastag a végeredmény, viszont közelről nézve, nagyon erős napsütésben nem biztos, hogy maradéktalan a fedés. Igaz, ez szerintem ennél a finisnél a legkevésbé zavaró.
A dupla réteg fedőlakk azonban kötelező rá, tükörsima így sem lesz a felülete, azonban érdességtől sem kell tartani. Cserébe igen sokáig kitart: a képeken egész pontosan négy napos, és sehol semmi kopás. 

És hogy miért ezt az árnyalatot választottam? Azért, mert a nagyon világos, ezüstbe hajló árnyalatok gyakran átalakulnak a bőrszínem mellett (az A-England Her Rose Adagio szinte szürke rajtam), és sejtettem, hogy ezzel is így lesz.
Én nem kifejezetten rózsaszínnek látom, hanem jóformán ezüstnek, ami nem kimondottan hideg árnyalat, hanem a nude felé hajlik el - és ebben van millió színes kis csoda.


Nagyon tavaszi, nagyon lányos, de mégsem gyermekien hercegnős, hanem elegáns. Engem abszolút megnyert, és ez nagy szó, mert ritkán tudok azonosulni az ilyen jellegű lakkokkal. Azonban így, hogy a formulától már nem tartok, a sokkal inkább nekem való Slay Your Own Dragons-t is ki fogom próbálni, viszont ezt is szeretem. Határozottan szeretem. 

A My Forever Fairytale kollekciót megtaláljátok a Nailmail kínálatában.

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Szép csillivilli lakk, alkalomra ideális, díszíteni sem kell, de valahogy én nem vagyok oda a glitterért, mostanában az egyszerűbb lakkok után nyúlok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most az ellentétes korszakomat élem, éppen semmi sem elég csillogó számomra. :) De abszolút megértem, ha ezt soknak érzed.

      Törlés