körömlakk,

Moo Moo's Signatures Fire Rooster

január 30, 2017 Arabella 6 Comments


Ezer éve nem volt már körömlakkról szóló poszt, aminek az időhiányon, illetve azon túl, hogy mindig épp valami más élvezett prioritást, semmilyen egyéb oka nem volt. A visszatérést pedig mi mással nyithatnám meg, ha nem egy piros lakkal? :)


Az üveg, a logó és a lapított ecset a szokásos, összességében szerintem aranyos és kellően egyedi.

A Fire Rooster-t Mei Mei a holdújév tiszteletére készítette: minden adott volt egy piros árnyalathoz, és akkor már a lángolás is evidenssé vált. Viszont az ő (és az egész Moo Moo márka) specialitása az, hogy minden lakk összetettebb a vártnál. Hiába holo valami, ő még, még, még tesz bele egy kis pluszt.


Az extra erős lineáris holo ezúttal multikróm minipelyhekkel és piros mikroglitterekkel (tényleg mikro) lett dúsítva. Az eredmény szerintem nagyon különleges, ráadásul ezt tovább fokozza az, hogy az alapszín sem "csak" piros. 
Az alábbi képeken láthatjátok, hogy folyton változik, minden fotó színhelyes, de mégis minden más kissé. Én leginkább annál a meghatározásnál maradnék, hogy alapvetően meleg tónusú, viszont időnként hűvös, már-már pink fénye lesz.


 

Az állagára a könnyed jelző illik a leginkább, nem sűrű, nem nyúlós, szinte magától kerül oda, ahová kell, viszont egyértelműen szükség van belőle két rétegre. 

A tartóssága az átlagostól valamivel jobb: a képeken negyedik napos volt, és csak nagyon minimális, kizárólag a fotókon észrevehető körömvégi kopás fedezhető fel.

Önmagában talán nem lenne ez a márka a favoritom, viszont annyira más trendet képvisel, és ez által más világszemléletet mutat meg, mint a többi lakkgyártó, hogy az érdeklődésemet folyamatosan fenn tudja tartani. Én mindent látok ebben a lakkban, amit szerettem volna: a mérges kis kakast, a lángolást, a keleti kultúra ezer színét.

Használtatok mostanában piros lakkot? :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Ez a lakk meseszép!!
  Én piros és lila korszakom élem, csak ezeket a színeket vadászom mostanában :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A piros nálam is reneszánszát éli, bár mikor nem? Én a lilákért annyira nem rajongok, de rajtad tényleg nagyon szépek. :)

   Törlés
 2. Most valahogy nincs piros hangulatom, de nagyon szép ez a lakk.

  VálaszTörlés
 3. Nyár óta nagyon megszerettem a piros lakkokat, egy kalsszikus krém piros Rimmelt, pedig nagyon sokszor használtam.
  A posztban szereplő lakk maga a megtestesült vidámság, egy könnyed zöld ruhához tudom elképzelni egy láblógatós májusi napra, sétálgatással, virágszedéssel, sütisütéssel...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdekes, én teljesen másra asszociáltam róla, viszont most már abban a hangulatban/környezetben is el tudom képzelni, amelyről írtál. :)

   Törlés