Avon,

Ezt ne hagyd ki!

december 17, 2016 Arabella 0 Comments


Egyetlen testápolási termékről önmagában nem szokásom írni, illetve ilyen egyértelműen sem fogalmazok általában a címben, de ezt a habfürdőt tényleg ne hagyjátok ki - máris részletezem, hogy miért. :)Nemrégiben az Avon karácsonyi rendezvényén jártam, amelynek a végén megleptek egy ajándékcsomaggal. Ennek persze már kibontás előtt is örültem, de hazafelé, a hosszú vonatúton megnéztem, mik lapulnak benne. 

Egy szép szemfestékpaletta, egy szempillaspirál, ami mindig jól jön, egy testápoló és egy kézkrém, éljen-éljen, úgyis éppen elég megviselt a kezem. Aztán felfedeztem a tasakban még valamit: egy csinos kis lila gömböt. Habfürdő, bogyós gyümölcs és csoki illattal... rendben, rendben. 
Majd letekertem a kupakját, és legszívesebben ott helyben magamra kentem volna, hogy folyamatosan érezzem az illatát, mert nagyon, nagyon-nagyon eltalálták.


Az enyhén cukros, inkább csak lágy háttért biztosító csoki a fanyaran édes szederrel harmonikus párost alkot, de mégis annyira vibráló és markáns az összhatás, hogy mióta megvan, nem vagyok hajlandó mást használni. 

A fantasztikus illat mellett egyéb jó tulajdonságai is vannak: a csomagolása igazán aranyos, és az állaga is ideális.


A folyadék nem lila, mint ahogy vártam, hanem piros, de én ennek csak örülök. :) Pont annyira sűrű és géles, hogy ne folyjon ki azonnal a flakonból több adagnyi, ugyanakkor annyira nem koncentrált, hogy nehezen oldódjon fel. Mindezek mellé a habzása is éppen ideális.

Ritkán gondolom ezt kozmetikumról, de tökéletes, szerintem tényleg tökéletes.

Igyekszem minél nyitottabb lenni az eltérő ízlésekre - bloggerként ez kiemelten fontos szerintem -, de azt nem tudom elképzelni, hogy ez az illat valakit ne varázsoljon el. 
Nem tudom, hogy az állandó kínálat része-e vagy csak szezonálisan elérhető, én azt mondom, csapjatok le rá minél hamarabb. :)

A márka tanácsadóinak segítségével vagy az Avon Online-on keresztül juthattok hozzá a következő linken: 

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: