körömlakk,

Pretty Serious Red Carpet Treatment

november 04, 2016 Arabella 5 Comments


Említettem már, hogy a Pretty Serioust alábecsült márkának tartom. Van néhány számomra is furcsa lakkjuk, de szép számmal akadnak olyanok, amelyeket megdöbbentően jónak tartok. Ilyen például a mai bejegyzés alanya, a Red Carpet Treatment. :)Az NCLA lakkok ecsetét már rengeteget szapultam, ebben az esetben viszont nincs ilyesmire okom: enyhén lapított, kellően rugalmas, tökéletes.A koncepció ismerős lehet: piros jelly alap közepes méretű glitterekkel, hidegebb, pinkbe hajló csillámokkal, és ez még kiegészítve némi holo részecskével.
Pont olyan sok, amilyennek gondoljátok, de nekem éppen ezért tetszik. Már-már a giccs határát súrolja, de csillog és piros és alakalmi és instant karácsony. Pont nekem való. :)

A legjobb a dologban az, hogy a formula hibátlan: hihetetlenül könnyű felkenni, nem túl sűrű, nem tapadnak össze a glitterek, ráadásul két réteg pont elegendő belőle, és fedőlakkal teljesen egyenletes lesz a felülete.
A lemosása nyilván nem megoldható egyetlen vattakoronggal, de nem is olyan nehéz eltávolítani, mint sok más glitteres lakkot.

Nem biztos, hogy korrekt ezt mondanom, hiszen ez kapható a saját webshopomban, a másik pedig nem, viszont enélkül nem lennék őszinte: az a helyzet, hogy ez a lakk engem kísértetiesen emlékeztet a piCture pOlish Columbiára/Rubyra. Amiben mégis eltér, abban számomra ez a jobb. (Minimálisan holografikus, kétréteges, hígabb, ezért én könnyebben kezelem.)
Ráadásul a PP-m pont fogyóban van, újra akartam venni, de megtaláltam helyette ezt, és most nagyon örülök. :) 

Nemcsak a Red Carpet Treatmentet, hanem az egész Rooftop Soiree kollekciót jó szívvel ajánlom, azoknak, akik szeretik a csillogást és nem tartanak a glitterektől, főnyeremény ez a válogatás.

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Tényleg nagyon hasonlít a Columbia-ra, a Manhattan-nek (Glitter Effect) és a Miss Sporty-nak is volt ilyen lakkja, de sztem azokat már nem lehet kapni. Nagyon szép :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Miss Sporty-t én is néztem, de én arról az hittem, sand. Ha nem az volt, akkor kár, hogy visszatettem annak idején. :(

   Törlés
 2. Új bejegyzés a blogon ❤️👉🏻 https://lilybeautyblog.wordpress.com/2016/11/04/recipe/

  VálaszTörlés
 3. Csinos lakk, szerintem csak nem ismert a márka meg nem volt könnyen elérhető, azért nem népszerű.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is erre gondolok, mert maguk a lakkok állagot, dobozt, mindent figyelembe véve nagyon egyben vannak. :)

   Törlés