barna,

NCLA The World Orbits Around Me

október 08, 2016 Arabella 4 Comments

Rám biztosan hatással van a Nailmail közösségi oldalakon való jelenléte - erre jobb bizonyíték a mai bejegyzésnél nem kellhet. :)


A dolog azzal kezdődött, hogy észrevettem, az Instagramra eddig szinte csak olyan lakkok kerültek ki, amik nekem nagy kedvenceim. Pirosak, sötét árnyalatok, zöldek, zöldek és zöldek. Ez egy darabig rendben van, de a Nailmail nem az én személyes ízlésemről kell szóljon, úgyhogy gyorsan kerestem egy olyan körömlakkot, ami nagyon távol áll tőlem. 


Az NCLA The World Orbits Around Me tökéletesnek tűnt a maga furcsa barnásságával, találtam is róla egy megfelelő minőségű képet, és posztoltam. Majd újra megnéztem: nem, soha nem kenném fel, de azt el kell ismerni, hogy ezen a fotón jól mutat. Ismét visszagörgettem: csak van valami szép ebben a lakkban. Másnap reggel már gyönyörűnek találtam. 
Este arra jutottam, hogy ha az én stílusom, ha nem, látnom kell magamon. 
Éjjel kettőkor felkentem.Furcsa, nagyon furcsa. Ugyanakkor roppant egyedi is, ilyen színű lakkal még soha nem volt dolgom, de ilyen finisűvel sem. Intenzív holo minden fényviszonyban - a képek mindegyike szobában, egyetlen lámpával készült, mégis ezer meg ezer színben csillog. 
Az ecsete nem kifogástalan, de a lakk formulája igen. Ahogy már említettem, az éjszaka közepén, holtfáradtan kentem fel, és egyáltalán nem takarítottam utána, mégis vállalható az eredmény. Pedig én aztán nem vagyok ügyes körömfestő. :)

Most ott tartok, hogy még sokáig nem akarom lemosni - pedig bőven lenne mit kipróbálnom - , mert nagyon izgalmas ezt a tőlem alapvetően távol álló színt viselni. 

Szeretitek a barna lakkokat?

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Tényleg fura, valószínűleg én is kipróbálnám, de ennyi. Azért az ecset idegesítő lehet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a furcsa, hogy az ecset csak a szememet bántja, annyira jó a lakk formulája, hogy használat közben nem tűnik fel.

   Én most már a magam részéről nem merek tippelni sem, lehet, hogy soha többé nem kenem fel, de még az is lehet, hogy a kedvencem lesz. :)

   Törlés
 2. Csodaszép, Kinder-csoki holo! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg olyan, mint a Kinder csoki! (Most meg is kívántam. :) )

   Törlés