kiegészítő,

A napszemüveg, amiről álmodtam

október 23, 2016 Arabella 4 Comments

Nagyon nagy mázlista vagyok, ugyanis a blognak köszönhetően sora válnak valóra a kisebb-nagyobb álmaim. Most is egy ilyenről lesz szó, ugyanis az Opti24-nek és nektek hála lehet egy igazán komoly napszemüvegem. :)


Többször is meséltem már arról, hogy igencsak erős napszemüvegaddikcióm van: nyáron ki sem mozdulok napszemüveg nélkül, de ha kicsit is süt a nap, bármilyen évszakban szívesen hordok szemüveget. Sőt, én nem is igazából a napfény elleni védekezésre használom: sokkal inkább fizikai választóvonal köztem és a külvilág között. Gyakran jobban esik magamra koncentrálni, belülről megélni a dolgokat, és külön szigetként figyelni a környezetemet, ehhez pedig nincs jobb segítőtárs egy napszemüvegnél. 

A szemüvegeken belül is a sötét, nagyobb kialakításúak vonzanak, most is ennek megfelelően választottam. :)

Ez egészen pontosan a Ray-Ban Justin RB4165 601/8G modell, talán egy fokkal sportosabb stílusú, mint a legtöbb napszemüvegem, de éppen ezért izgalmas viselni. :) Nem óriási, de a közepestől valamelyest azért nagyobb. Kellemesen könnyed, a matt, gumis keretet pedig nagyon-nagyon szeretem. 

További plusz pont, hogy tok is járt hozzá - lehet, hogy ez alapvető dolog kellene legyen, de sajnos nem az. Minden szemüvegemre igyekszem vigyázni, és mindig megfogadom, hogy most majd veszek tokot, de rendre elmarad, aminek nyilván sérülés a vége. Így azonban, hogy eleve tartozék, automatikusan abba tetszem vissza, és nem lehet baj. 

Nem feltétlenül akarok mindenkit rábeszélni egy ilyen kiegészítő beszerzésére, mint ahogy természetesen egy high end rúzst vagy indie lakkot sem tartok kötelezőnek. Aki teljesen elégedett a drogáriás minőséggel és választékkal, és nem okozna neki több örömet egy profi vagy nagyon különleges kozmetikum, annak a könnyen elérhető darabok is tökéletesek. Viszont ha többet keresnétek, akkor hajrá! 
Pontosan ugyanezt gondolom a napszemüvegekről. :)

Én most abban az életszakaszomban vagyok, amikor a számomra fontos darabokból szeretnék különlegesebbet, jobb minőségűt beszerezni. Olyanokat, amelyekhez kötődöm, és amelyek sok-sok éven át a társaim lehetnek. Pontosan ezért kezdtem el a bizsuk helyett a komolyabb ékszerek felé fordulni. Ugyanebből kifolyólag a következő fontosabb szerzeményem egy ehhez hasonló napszemüveg lett volna.

Az elmúlt napok esős időjárása miatt nem sokszor volt alkalmam viselni, de a tegnapi napsütésben sétáltunk egy nagyot, és akkor már élesben is bevetettem, illetve lefotóztam magamon:Ha napszemüveget vagy szemüveget szeretnétek vásárolni online, bátran ajánlom az Opti24-et, az együttműködésünk alapján azt mondhatom, hogy nagyon korrektek

Nektek pedig szeretnék köszönetet mondani azért, hogy vagytok, mert tőletek él ez a blog, nektek köszönhetően kapok ilyen klassz lehetőségeket és ajándékokat. :)

*A napszemüveget az Opti24 biztosította számomra, de az ettől független, őszinte véleményem szerepel a bejegyzésben.

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. én egy polaroidra vágytam ezer éve, de az ára mindig visszatartott, viszont az őszi utunk jó ürügy volt a megvásárlására, és meg kell mondjam ég és föld a különbség közte és a drogériások között.
  a tiéd is nagyon tetszik, remélem sokáig tudod majd hordani! 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, igyekszem vigyázni rá. :)
   Konkrét márkát én soha nem néztem ki, csak az volt a lényeg, hogy nagyobb és sötét (lehetőleg fekete) legyen.
   Az szerintem külön szuper, hogy az utazáshoz vetted, így összekapcsolódik a kettő. :)

   Törlés
 2. Csinos :) Napszemüveg nekem is kellene, de annyira nem zavar a nap, szóval halogatom mindig a megvételt. Pedig jó lenne, a szemet védeni kell.
  Bár az eléggé zavar, amikor valaki soha nem veszi le, nem látom a szemét, ilyenkor rövidre zárom a társalgást.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg védeni kell, bár nálam nem csak ez a funkció lényeges.

   Arra igyekszem figyelni, hogy amikor beszélgetek valakivel, vegyem le - olyankor szerintem sem illő így tartani a távolságot.

   Törlés