Essence,

Essence Girls just wanna have fun trend edition

augusztus 10, 2016 Arabella 4 Comments

Az Essence ezúttal extra, extra-extra lányos irányba indult el, ebben a trendkiadásban felsorakozik minden csajos sztereotípia: sok-sok rózsaszín szívecskékkel és csillogással karöltve.
  
01 just me & my girls

Ez a négy színt tartalmazó paletta bár nem a legegyedibb a világon, van egy érdekessége: a bal fele hűvösebb, a jobb pedig meleg árnyalatokból áll, így mindenki találhat benne kedvére valót. Viszont éppen ezért nem biztos, hogy mind a négy kihasználható: és sem a barnával, sem a sötétebb rózsaszínnel nem tudnék mit kezdeni.

 

01 who run the world? girls!

Egy pirosító is ékezik csupa könnyed színt felsorakoztatva - amennyiben nem kimondottan fényes, az alsó akár még kontúrozáshoz is megfelelő lehet.


 01 lady’s night

Highlighter, és végre nem arany! Ennek nagyon örülök, biztos, hogy mind a hűvösebb tónusa, mind a kialakítása miatt nagy sikernek fog örvendeni.

 01 barbie girl

 01 pretty girls rock!, 02 barbie girl

A kiadás része egy stiftes ajakradír, és természetesen a rúzsok sem maradhatnak el. Ez a formátum a radírok között még viszonylag új, a drogériás kínálatban végképp nem elterjedt, a rúzsok pedig nem túl világosak, így többeknek lehetnek előnyösek.

03 we’re happy together

02 who run the world? girls!

01 just me & my girls

A lakkok ezúttal párban jönnek, egy árnyalata a pinknek kiegészítve egy semleges színnel. Akár ugyanazon manikűrben is el tudom képzelni a párokat. :)

01 diamonds are a girls best friend

Néhány szolidabb körömdísszel is feldobhatjuk a lakkozást, nekem most a márka matricái a favoritok, igaz, a kicsit feltűnőbb minták, de kivitelezési gond valószínűleg ezekkel sem lesz.

01 girls only!

01 all we wanna do is have some fun

Tartozik még a Girls just wanna have fun-hoz egy körömreszelő és egy neszesszer is, ezek számomra nem tűnnek túl különlegesnek, "egynek jó" kategória mindkettő.

Mit szóltok ehhez a trendkiadáshoz? :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Nem értem, hogy lehet egy meleg és egy hideg árnyalat együtt, arcra, na mindegy, egyik sem az én színem. Lakkban még csak felkenek olyat, ami nem az én színem, na de arcra nem szoktam. A kollekció nem nekem szól, bár viccesnek tartom a dupla körömlakk ötletét, lehetne még több ilyen!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont így vagyok vele én is: a köröm kicsi felület, és a lakk sokkal inkább hangulatfüggő, oda néha mehet egy nem-én szín, de sminkként nem.
   A dupla lakkok nekem is tetszenek (annyival jobb ez a megoldás, mint a kétvégű), csak más színkombinációkban jobban tetszenének.

   Törlés
 2. Részemről ez egy hatalmas nem, ráadásul nagyon hasonlít a tavalyi (?) kötött (?) trendkiadásra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazad van, tényleg nagyon hasonlít! igaz, az végül nem jött be hozzánk, de így is sok az egyezés.

   Törlés