Avon,

Avon Shine Burst rúzsok

augusztus 18, 2016 Arabella 4 Comments


Tudjátok rólam, hogy a fényes ajaktermékek a gyengéim. A szájfényeket is nagyon szeretem, de a könnyed rúzsok azok, amelyek mindig levesznek a lábamról. Így történt az Avon Shine Burst rúzsaival is, már a tavaszi bloggertalálkozón beléjük habarodtam, amiben nem kis szerepe volt a látványos csomagolásnak és annak, hogy a Luxe vonal nagyon hasonló terméke télen már lenyűgözött.A külsőről: karcsú, metálhatású tokban érkeznek, amely a rúzs színcsaládjához igazodik: a pirosak pirosban, a rózsaszínek rózsaszínben, a lilák lilában, a nude-ok pedig rózsaaranyban pompáznak.  
Mindkettő jól záródik, egyelőre karcolás- és kopásmentesek, pedig szinte folyamatosan a táskámban vannak.

Strawberry BlushCsalafinta árnyalat, ugyanis alapvetően piros, de csak halovány piros, ráadásul erős pink beütéssel, és időnként még némi lilás fényt is fel-felfedezek benne.

Tangerine GleamNudeközeli, inkább rózsás, mint sárgás tónusú, ennek ellenére néha már-már narancsba hajló barack,


A Stawberry Blush meglepő módon kevésbé pigmentált, mint a Tangerine Gleam, de azt is hozzá kell tennem, hogy ezért a hatásért többször át kellett mennem mindkét színmintán.

Strawberry Blush


Tangerine Gleam


Eleve elég pigmentált, sötét színű a szám, ezért ezek az áttetsző, világosabb árnyalatok rajtam egy rétegben nem lesznek feltűnőek, de nem is mindig az a cél. :) Az ilyen finisű rúzsok (és a szájfények) jelentenek alternatívát a számomra roppant előnytelen nude árnyalatokra.

Az állaguk szinte már balzsamosan krémes, én az olvadós (először keményebb, majd a test hőjétől kenhetővé váló) formulát jobban kedvelem, de természetesen ez is használható, bár azzal sajnos számolni kell, hogy könnyebben elcsúszhat.

A tartósságuk nem túl acélos, de ez ennél a rúzstípusnál megszokott. Önmagában három-négy órán keresztül tart ki, étkezés után pedig pótolni kell. 
Hordás közben olyan érzetet kelt, mintha táplálna, de ez csak illúzió, valójában nincs így, viszont az tény, hogy kellemes viselet. 


Nem tudom azt írni, hogy soha nem próbáltam jobbat ezeknél, mert de, azonban azok már vagy nem kaphatóak, vagy jóval drágábbak. A maga 1000 forint körüli árával ez a család ebben a rúzstípusban teljesen korrekt teljesítményt nyújt, ráadásul ez az a sminktermék, amely bár nagyon nyári, őszre is könnyen átmenthető. :)

*A termékeket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

4 megjegyzés: