CbL,

Hippi köröm

július 04, 2016 Arabella 2 Comments

 
Közel sem minden lakkozásomat mutatom meg itt vagy Instagramon, még azok közül sem, amikor nem csak szimplán felkenek egy színt. A múlt hétvégit viszont muszáj megosztanom, még akkor is, ha technikailag nem tökéletes, illetve már nekem is majdnem sok, pedig számomra körömfronton szinte semmi sem az.
Eredetileg más volt a terv: valami fémesen csillogó és neon kombinációja, de aztán sokkal színesebb lett a végeredmény. A Bourjois White Spirit-et kentem fel alapnak, majd sorban rászivacsoztam a színeket: Cirque Limoncello, Colors by Llarowe The New Nude, szintén CbL Andrew. A középső- és a gyűrűsujjamra még a 976 Babe-ből is került, de nem, még ennyi sem volt elég. 
Az összes ujjamra jó bőven tettem a China Glaze Fairy Dust-ból, majd a MoYou Pro XL 13-mas lemezről nyomdáztam egy virágos mintát.Az összehatás hippisen tarkára és kaotikusra sikerült, de ez pont kapóra jött, ugyanis Hair előadásra mentem. Nem mondom, hogy ezt ugyanígy ismét megcsinálom, de a sárga-zöld-kék szivacsozást igen, illetve azóta már készült egy másik változat. :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. De jó lett, nagyon egyedi szerintem, igazán lehetne több nail artos poszt, akár csak képek formájában, szerintem senkinek sem jut eszébe így kombinálni a lakkat, mintát, inspiráló vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, akkor lesz, úgyis lefotóztam már, amit ezt követően csináltam. :)

      Törlés