körömlakk,

Barbie galaxis

július 08, 2016 Arabella 2 Comments


Ez a lakkozás teljesen másnak indult: pirosat és kéket szerettem volna felszivacsozni, majd horgonymintát nyomdázni a gyűrűsujjamra, de rájöttem, hogy:

1. A piros fehérre szivacsozva pink lesz.
2. Nincs horgonyos mintám. (Még.)
Arra jutottam, hogy ha úgyis teszek rá valamit, fölösleges a Bourjois White Spirit-et használnom alapként, jó helyette a Max Factor Snow White is, ami ugyan nem fed tökéletesen, de sokkal könnyebben kezelhető.

Erre szivacsoztam a szintén Max Factor Royal Blue-ból és a Red Passion-ből. Igyekeztem ügyelni arra, hogy minél kevésbé találkozzon a kettő, mert nem akartam, hogy túlságosan lilába forduljanak. A Fairy Dust viszont most sem maradt el, azonban ezúttal nem a teljes körmömre, hanem csak bizonyos helyekre, főleg a kék részekre tettem belőle.

Ha már díszítek, akkor szeretem, ha a középső- és a gyűrűsujjam valamivel kiemelkedik: most pöttyöztem a Moyra ezüst lakkjával, de azt hiszem, az igazi néhány szegecs lett volna hasonló elrendezésben. Majd legközelebb. :)Igaz, hogy a valódi galaxis jelleghez több réteget kellett volna használnom (viszont akkor lilábbá vált volna), de nekem mégis leginkább egy Barbie galaxis jutott eszembe róla. Pont ezért bár tetszett, nem viseltem sokáig, egyszerűen nem az én világom, viszont a piros-kék kombinációval tovább fogok kísérletezni.

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett, szerintem a pöttyözés tartósabb, mint a szegecsek, én is pöttyözni szoktam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :)
   Alapvetően én is a pöttyözés mellett vagyok, csak sajnos most nem sikerültek egyformára, és a képeken még jobban is látszik, mint élőben. :/

   Törlés