Catrice,

Catrice Sound of Silence limited edition

június 01, 2016 Arabella 4 Comments


Aranyló rózsaszínekkel és letisztult, natúr színekkel roppant nehéz levenni a lábamról, és ezúttal sincs ez másként. A Catrice új limitált kiadása szép-szép, de nem az én világom, viszont: sokan mondhatják azt, hogy igen, és a neve, a neve! Hallgatni nagyon szeretem a Sound of Silence-t.
Most azonban lássuk a termékeket. :)

C01  Calm Down 'n' MAUVE On 

C02 Pure Silence

C03 mudITATION

A stiftes szemhéjpúderek tagadhatatlanul nem túl izgalmasak, viszont cserébe jól kihasználhatóak... csak nem számomra. :)
C01 Golden Spirit

Szemre még egy arany ceruza érkezik, ez sem fogja megváltani a kozmetikai ipart, de a melegebb színtípusoknak jól jöhet.

C01 Desert Flower

A válogatás legérdekesebb darabja szerintem ez a pirosító-bronzosító kettős. Ez sem forradalmi, viszont ezt a két színt már hónapok óta vadászom együtt, ha élőben is pont ilyen lesz, nagyon fogom szeretni.

 
C01 Golden Spirit

A folyékony arcfények a Catrice-t sem kerülhetik meg. Ha hidegebb árnyalat lenne, valószínűleg tennék vele egy próbát, de mivel arany, ugyanazt gondolom róla, amit a szemceruzáról.

 C01 Golden Spirit

Ajakra egy könnyű, áttetsző rúzst tartalmaz a Sound of Silence - jól mutat, viszont én úgy gondolom, hogy keveseknek lehet igazán előnyös.

 C01 Calm Down 'n' MAUVE On

 
C02 Touched By Peace

 C03 mudITATION

  C04 Quietude

A lakkokon a kiadás többi színe köszön vissza, nagyon finom árnyalatok, de az én fantáziámat nem tudják beindítani.

Nektek hogy tetszik a Sound of Silence? :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Nekem a szemhéjbizbaszok elég szimpatikusak, szerintem az Essence új limitált palettájával egész jó pajtások lennének.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazad van, ahhoz a palettához tényleg illenének. :)

   Törlés
 2. Nekem bejön a natúr és a rózsaszín, bár inkább csak a lakkok tetszenek, de az mind. A szemhéjstift jó lenne más színben, ezek alig látszanak, na de persze akkor kilógna a kollekcióból, ha élénk lenne :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sötétszürkében vagy sötétkékben nekem is jobban tetszenének a stiftek. :)

   Törlés