CbL,

Colors by Llarowe - Young Turks

április 22, 2016 Arabella 4 Comments

Volt olyan időszak, amikor mindent felkentem/felvettem/viseltem, ami tetszett. Aztán két-három évvel ezelőtt ez elkezdett megváltozni: fokozatosan leszűkült a kör, és kirajzolódott, hogy mi az, ami illik hozzám, és mi az, ami idegen tőlem. 
Nagyon boldog vagyok a piros, bordó, zöld és sötét lakkjaimmal, a kontrasztos öltözködésemmel és a "szemen szinte semmi, ajkakon minden" sminkjeimmel. Nem vágyom arra, hogy kimozduljak ebből a zónából, mert amint megteszem, vissza is kívánkozom. Ettől függetlenül nagyon sok minden tetszik másokon: bármi, ami ízléses vagy különleges.


A Young Turks pont ezt testesíti meg. Gyönyörű, ehhez fogható türkiz lakkot még soha nem láttam. Mindig mindenkinél megcsodáltam, de biztos voltam benne, hogy magamon nem szeretném, és úgy minek birtokolni.
Néhány hete azonban mégis hozzám került, és ha már így alakult, adtam neki egy esélyt. :)


Az üvege és az ecsete a már jól ismert Colors by Llarowe - az üveget kedvelem, az ecsettel változó a viszonyom, ez most éppen egy tökéletes darab. 


A Young Turks maga a tündöklő tenger minden velejárójával: fehér homokkal, pálmafákkal, napsütéssel, falatnyi bikinivel és óriási napszemüveggel. Vagy ha nem, hát egy luxusvilla medencéje hasonló kiegészítőkkel. Nem vagyok nagy nyár- és vízbarát, de ebben még nekem is kedvem lenne megmártózni. Már egy rétegben is szinte tökéletesen fed, de persze azért kettőben az igazi. Elképesztően könnyű felkenni, ami szuper, viszont cserébe (nyilván a pigmentáltsága okán) takarítani nem egyszerű. 

Kivételesen a tartósságáról is be tudok számolni: a CbL nem a legerősebb ezen a fronton, ez viszont kifejezetten az. Csak az ötödik nap végén jelent meg a végeken minimális, hajszálnyi kopás. 

Továbbra is úgy gondolom, hogy nem kimondottan az én lakkom, kissé idegenül hat rajtam, ennek ellenére a lineáris holo finise és az elképesztő színe egyaránt elbűvölt.
A nyár legeslegjobb dolgainak az esszenciája.

Elérhetőség: Nailland, Harlow & Co.

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szép. Én a Spirit of the Moors AE lakkot vettem meg csak úgy, sosem gondoltam, hogy kedvencem lesz. A fenti lakk is annyira szép, még télen is el tudom képzelni fehér hópihékkel

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg, fehér hópelyhekkel is jó lenne, télen ki is fogom próbálni majd. Köszönöm az ötletet! :

   Törlés
 2. jajistenem, ez annyira gyönyörű, szinte megkívántam

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is szép, de tőled még távolabb állhat, mint tőlem. :)

   Törlés