CbL,

Colors by Llarowe - Andrew

március 14, 2016 Arabella 6 Comments

Nem ennek a bejegyzésnek kellene kikerülnie ma, teljesen más volt a terv, annyira, hogy nem is feltétlenül akartam írni erről a lakkról. Igen ám, csakhogy minél többet volt a körmömön, annál szebbnek és szebbnek láttam, ráadásul kifutó szín. És mi tehetne indokoltabbá és sürgősebbé egy bejegyzést, mint ez? :)

Colors by Llarowe - Andrew

Rögtön az elején le kell szögeznem, hogy nagyon nehezen fotózható árnyalatról van szó, legalábbis az én masinám nem boldogult könnyen vele, de ami azt illeti, a szemem sem. Ugyanis én magam sem tudom eldönteni, hogy pontosan mit látok, csak abban vagyok biztos, hogy különleges. 

Colors by Llarowe - Andrew

Az állaga folyósabb, mint a márkatársaié, annyira, hogy majdnem már nekem is túlságosan az, pedig én a hígabb formulával könnyebben szoktam boldogulni. A pigmentáltsága is kevésbé átütő, igaz, két vastagabb rétegben már kellően fed, viszont én egy harmadikat is felkentem, ami a mélységének is jót tett.

Colors by Llarowe - Andrew

Colors by Llarowe - Andrew

Colors by Llarowe - Andrew

Colors by Llarowe - Andrew

Colors by Llarowe - Andrew

Colors by Llarowe - Andrew

Sok leírásban aqua-nak vagy babakéknek említik - szerintem egyik jelző sem illik rá ezek közül. Én alapvetően zöldnek látom, de van benne kék is, viszont hogy milyen arányban, azt már megtippelni sem merném. Mindenesetre ebből a két színből egy olyan árnyalat jött létre, ami egyszerre rikító és tompa. Messzire világít a körmökön, ugyanakkor van benne egy leheletfinom, szürkés fátyolosság.

Ezt a komplex színt (amit megkockáztatok, hogy még krém finissel is egyedinek tartanék, ami nagy szó) tovább bolondítja a lineáris holo, ami főleg meleg tónusokat sorakoztat fel - zömében aranyban és sárgában játszik. 

Nyárra is el tudom képzelni, főként a hűvösebb, esősebb napokra, de ez számomra igazi tavaszi lakká vált. Sőt, megkockáztatom, hogy idén ez a tavaszi lakkom.

Ha minden igaz, a Naillandnél még elérhető akciós áron. :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Sellős szín, nagyon szép, nekem is a víz jut róla eszembe, a baba egyáltalán nem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem még aqua-nak is sötétnek tűnt, pedig tényleg vízre asszociálok én is, ha ránézek.
   Sellős manikűrt mindenképp fogok csinálni vele, már nézegettem is, hogy mivel kellene nyomdázni rá. :)

   Törlés
 2. Szerintem is sellős szín, de magamon egyáltalán nem tudom elképzelni:) Nem az én színem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem gondoltam az én színemnek, de felkenve már tetszett, viszont rajtad a Lagoon-t tényleg sokkal inkább el tudom képzelni. :)

   Törlés
 3. Igazad van, ez minden, csak nem babakék! Az egyik kedvenc lakkom, nekem nagyon nyári, olyan, mint a medence kékeszöldje. :)) És nem értem, hogy miért a legszebb lakkjait vezeti ki a CBL? Andrew, Roses&Wine és társai, nagy kár értük. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én úgy sejtem, hogy azért döntenek egy adott árnyalat kivezetése mellett, mert ahhoz hasonló lesz a következő kollekciókban. De ettől függetlenül engem is bosszant, a Tree of Lights-ot például nagyon sajnálom.

   Törlés