Bourjois,

Fekete és fehér

február 17, 2016 Arabella 9 Comments


Egy egyszerű lakkozásnál ritkán van időm többre, viszont vannak ötletek, amiket mindenképp meg akarok valósítani, és addig tökéletesítem őket, amíg elég jónak nem érzem a kivitelezést. Ez volt a helyzet a fekete-fehér kombinációval is. Nyár óta szeretnék egy manikűrt ezzel a párossal, de mindig elégedetlen voltam az eredménnyel.

Bourjois La Laque Miss Sporty Lovely

Az szinte evidens volt, hogy nyomdázni fogok, és azt is gyorsan eldöntöttem, hogy a fehér lesz a domináns. Gyorsan rájöttem arra is, hogy ki kellene egészíteni némi ezüstös csillogással, majd legutóbb már a megfelelő minta is megvolt. 
Aztán beugrott, hogy mi hiányozhat még: egy kis textúra, így aztán előkerültek a régen használt sand lakkjaim is.

Bourjois La Laque

Alapnak a Bourjois La Laque White Spirit-et használtam, külön bejegyzést nem hinném, hogy kapna, úgyhogy ejtek róla pár szót. 

Bourjois La Laque

Le kell szögeznem, hogy nem rossz lakk, főleg, ha figyelembe vesszük a fehér mivoltát, de nem is tökéletes. Nekem a furcsa formájú kupakot nehéz stabilan megfogni, a festék állaga is sűrű kissé, ugyanakkor az ecset szárában lévő vájatnak köszönhetően folyamatosan adagolódik, és ha nem vigyázok, vagy lecsöppen, vagy túl sok kerül a körömre. 
Alapként akár egy jól eltalált réteg is elég lehet belőle, más esetekben azonban kell egy második is.
Mióta sikerült ráéreznem a használatára, már egész könnyen boldogulok vele, és bár nem problémamentes, ettől jobb fehérrel eddig nem találkoztam. 

black white stamping nail

black white stamping nail

Visszatérve a lakkozásra: a gyűrűsujjamra a Miss Sporty sötét sandja került - nem rossz darab, főleg az ezüst csillámok tetszenek benne, viszont a rétegekkel nem szabad spórolni. Az összes többi ujjamra a Bourjois-t kentem fel, majd a középső ujjamra a MoYou Pro XL lemezéről nyomdáztam egy rózsás mintát.
Az ezüst Lovely sand lakkból pöttyöző segítségével tettem egy keveset a rózsák közepére, illetve oda, ahonnan nekem még hiányzott egy kis plusz, majd jó bőven átkentem fedőlakkal.

black white stamping nail

black white stamping nail

black white stamping nail

Közel sem lett tökéletes, de ezt már végre esztétikusnak találtam és szívesen viseltem. Azt hiszem, máskor is fogok díszíteni homoklakkokkal, mert nagyon megtetszett ez a megoldás. :)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Ez melyik lemez, 10-es? A Pro lemezek szinte mindegyike tetszik, a MoYou nagyon az én ízlésem, könnyű is őket használni, szerintem azok a legjobbak. Csinos ez a manikűr és mindenhez megy a színvilága, nagyon tetszik az ezüst díszítés! Régebben nem bírtam megállni, színes, 10 ujjas nyomdázásokat készítettem, most már szolidabbakat, kb. ilyeneket, hogy csak 1-2 körmön van minta, de ha otthon vagyok hétvégén, akkor jön a mindenféle csicsás mani, kiélem magam :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, az, nekem is a MoYou-k a kedvenceim.
   Kipróbáltam egyébként több körmön is a mintát, de nekem úgy tűnt, úgy nincs középpontja a lakkozásnak, és inkább maradtam ennél a megoldásnál.

   Törlés
 2. Imádom ezt a manikűr.Teljesen odáig vagyok érte.Egyszerű,elegáns,tökéletes!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :)

   Törlés
 3. Nagyon szép lett! Ez a MS lakk nagyon megtetszett. Régóta szeretnék már egy fekete sand lakkot, de eddig csak a RdL-nál láttam, azt a márkát viszont nem szeretem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!
   Nem tudom, hogy ez kapható-e még, elég régen vettem, viszont ha igen, egyáltalán nem rossz, csak tényleg a rétegekkel nem kell takarékoskodni.

   Törlés
  2. Tegnap láttam a Rossmannban, még kapható :)

   Törlés
 4. Gyönyörű manikűr, szépséges körmök, imádom! :)

  VálaszTörlés