CbL,

Colors by Llarowe - Fairy Dust

január 09, 2016 Arabella 7 Comments

Colors by Llarowe

A két, decemberben rendelt CbL lakkom közül a Santa Baby-ről már beszámoltam, az első pillanattól egyértelmű, hogy maximálisan elégedett vagyok vele. A Fairy Dust-al viszont kicsit más a helyzet: képeken nagyon tetszett, aztán kibontottam a csomagot, és egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy akár csalódás is lehetne, mert jóval szürkésebb annál, mint amire számítottam. De nem lett az... egyáltalán nem. :)

Colors by Llarowe - Fairy Dust

Az alapja meleg tónusú világosszürke, sok apró holografikus részecskével, és valamivel kevesebb mikroglitterrel. 

Colors by Llarowe Fairy Dust

Colors by Llarowe Fairy Dust

Colors by Llarowe Fairy Dust

Colors by Llarowe Fairy Dust

A szürke lakkokkal elég végletes a viszonyom: másokon nagyon tetszenek, de rajtam csak bizonyos árnyalatok mutatnak jól, főleg a melegebb tónusúak. Azt hiszem, épp ez a Fairy Dust szerencséje.
Az üvege a márkától már megszokott, az én példányom ecsete hibátlan. Az állaga viszonylag folyós, de nagyon jól kezelhető, két vastagabb vagy három normál rétegben fed. 

Colors by Llarowe Fairy Dust

Colors by Llarowe Fairy Dust

CbL Fairy Dust

CbL Fairy Dust

Napfényben látványosan holografikus, de minden más helyzetben is észrevehető, hogy van benne valamilyen csavar. Én egyszerre látom modernnek és már-már varázslatosnak, összességében engem az ősz végi-téli ködre emlékeztet. 

Nektek hogy tetszik? :)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Szokatlan rajtad ez a sápadt szín, de nagyon jól áll. Most látom, hogy ebben kis kerek részecskék vannak, a Paper Route meg szilánkokkal van teli. Nekem ilyen színre kötelező a minta, fura így magában látni, de szép "havas" lakk, ha nem is fehér.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont pár perce kentem fel újra, és most nyomdáztam is rá, tényleg jobb mintával, mint önmagában. :)

   Törlés
 2. nekem ez egy kicsit ... ööö ... semmilyen. nyilván van létjogosultsága, csakúgy, mint a pasztell színeknek (azokat mondjuk ki nem állhatom), de pont ugyanaz a bojom vele, mint velük, semmilyenek a számomra. a szürke az én olvasatomban sötét, egészen potosan a középszürkétől a majdnem feketéig terjed, ami ennél világosabb, az nekem fura :-)
  és igen, valóban az őszi-téli ködre emlékeztet, lehet, hogy nincs is más bajom vele, csak ennyi - azt az időjárást nagyon-nagyon rühellem. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. (bocs, az elírásokért, tényleg kell egy új szemüveg már)

   Törlés
  2. Nagyon sok hasonló színű lakkal én is pont így vagyok, a LakoDomot például még mindig nem tudnám elképzelni magamon, ez viszont nagyon tetszik, de könnyen lehet, hogy csak a márkája vagy a fantázianeve befolyásol. (Na meg eredetileg azt hittem, csak éppen nem fehér.)

   Értettem mindent, fel sem tűnt, hogy elírtál bármit. :)

   Törlés
 3. Nagyon szép lakk és rengeteget gondolkoztam rajta, de végül csak nem vettem meg. Mindenesetre rajtad csodásan mutat! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!
   Hümm... nem tudom, hogy neked tetszene-e, szerintem hozzád közelebb állnak az ettől kicsit mutatósabb lakkok. :)

   Törlés