Essence,

Essence All that greys trend edition

november 03, 2015 Arabella 9 Comments


Nagyon sok újragondolása volt már A szürke ötven árnyalatának, és tőlem személy szerint olyan távol áll a sorozat, hogy bevallom, nem hittem volna, hogy bármi vele kapcsolatos fel tudja kelteni az érdeklődésemet, még akkor sem, ha csak érintőlegesen utal rá.
Ráadásul a Great Gatsby-vel sem lehet nekem bármit eladni, mert ugyan tetszik a világa, de rajongani nem tudok érte, és azon sem tudok túllépni, hogy bár szórakoztató olvasmány, az életérzés átadásán kívül nincs komoly erénye, nem mérföldkő sem az irodalomban, sem a filmművészetben.

Aztán jön az Essence, fogja a két témát, kiváló érzékkel összekeveri, és voila, az eredmény egy igencsak tetszetős trendkiadás.


01 7 shades of rose and grey

Nem tudom, hogy külön-külön látva is ezt gondolnám-e ezekről a szemfestékekről, de így, együtt és ezzel a csomagolással roppant elegánsnak hatnak.


 01 a little party never killed nobody

Ezúttal egy műszempillát is beválogattak a kiadásba, és bár ritkán használok műpillát, ennek a formája nagyon tetszik.

  
  
01 back to black, 02 greyt times

Az Essence is előrukkol a maga szemceruza-szemfesték hibridjével, én nem vagyok a legnagyobb híve ennek a kialakításnak, de az ezüstös szürke különösen szépnek ígérkezik.

 01 roaring red, 02 that´s what rose would do

Kell írnom bármit is a Roaring red szájfényről? :) Szerintem anélkül is sejtitek, hogy szeretném, és nem tévedtek. Bordó szájfényre én mindig vevő vagyok - a másik kifejezetten különlegesnek tűnik, de nekem túl halovány lenne.

 01 be classy & fabulous

Tartozik még egy por állagú púder is az All that greys-hez, én ilyet csak a szemsmink eldolgozására használok, emiatt lassan fogy, utánpótláson még nem kell gondolkodnom, mindenesetre a hozzá tartozó puffni aranyos.

 
03 greyt times,  02 step into the grey zone
 
04 girl with a pearl
 
05 roaring red, 01 back to black

Szerintem a legizgalmasabb darabok ezúttal a lakkok lettek, a Girl with a pearl az éppen nagyon divatos majdnem fehér, de mégsem hullámhoz csatlakozik, a Pearly matt darabokra pedig a színük mellett a finisük miatt is kíváncsi vagyok.

01 dressed in lace & pearls

 
01 ladies´ choice

Jön még egy körömdíszítő matrica és egy hajpánt: a hasonló megoldású nail artok már régóta tetszenek, azt hiszem, éppen itt az ideje, hogy a gyakorlatban is megpróbálkozzam vele, a hajpánt viszont azt hiszem, nekem már túl kislányos lenne.

Nektek hogy tetszik az All that greys? :)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Én nem asszociáltam róla a szürke-trilógiára, inkább a Chicago-ra és az All that jazz-re :) egyébként szerintem jó kis kiadás lett, nem találta fel a spanyol viaszt, de olyan kis sikkes, és valahogy komolyabb, mint amit az Essence-től várna az ember.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mintha a paletta fantázianeve utalna A szürke ötven árnyalatára, de most újra átfutottam, és több hasonlóság tényleg nincs.
   Valóban komolyabb, ha nem látnám a logót a termékeken, én kapásból azt mondanám, hogy Catrice.

   Törlés
 2. Jaj a paletta. Kár, hogy nem az én színvilágom a rózsaszínek miatt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A rózsaszínekkel én is bajban lennék, pont ezért nem biztos, hogy megvenném, ha csak nem lehetne pirosítónak használni őket.

   Törlés
 3. A sikkes kifejezés tényleg remekül illik erre a kiadásra!

  A bevezetőddel teljes mértékben egyet kell értenem, bár olvastam A szürke ötven árnyalatát... :] A jazz vonal már csak családi okok miatt is közel áll a szívemhez, és szeretem az ezeket az évtizedeket idéző mondjuk úgy, "trendeket".

  A kiadásból az a furcsa ceruza-púder kombó fogott meg, ha külföldi blogok alapján ígéretes lesz, akkor a szürkét el fogom hozni. Ugyanakkor csak nekem hiányzik valami igazán dögös pirosító ebből a kiadásból?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, egy dögös pír még elkélne :)

   Törlés
  2. Igazatok van, valóban a sikkes a legtalálóbb jelző rá. :)

   Én már eleve tudtam, hogy nagyon távol áll tőlem, de nem akartam teljesen kimaradni valamiből, amit mindenki ismer. Beleolvastam, de csak a 35-40-edik oldalig jutottam, és az is szenvedés volt, egyáltalán nem nekem való.
   A jazz zenét viszont alkalmanként én is szeretem, és a korszak divatja is közel áll hozzám. :)

   A pirosító hiánya nekem nem tűnt fel, amíg nem írtátok, pedig az még valóban kellene ahhoz, hogy teljes legyen a trendkiadás.

   Törlés
 4. A lakkokra biztos ránézek, hétvégén megyek a Müllerbe :) A halványszürke és a lilásbordó remélem, élőben is ilyen jól néz ki!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak januártól lesz a Rossmannokban. :(
   Mindig hamarabb szoktam kitenni a kiadásokat, minthogy kaphatóak lennének.

   Én is elsősorban arra a két lakkra pályázok. :)

   Törlés