Catrice,

Catrice Rough Luxury limited edition

november 09, 2015 Arabella 4 Comments


Úgy érzem, a Catrice mostanában nagyon megerősödött limitált kiadások terén: az utóbbi kettő-három egyértelműen sikert aratott nálam. Igaz, az változó, hogy miért tetszettek, volt, amelyik azért, mert az én színvilágom volt, de akadt olyan is, amelyik nem az én árnyalataimra épült, viszont a kivitelezés érdekes volt.
A Rough Luxury a második kategóriához csatlakozik, finom, natúr és visszafogott, tehát nem nekem való, viszont van benne egy-két olyan csavar, ami megdobogtatta a szívemet.


 C01 Rough Elegance

 C02 Arctic Shadows

Jön két natúr trió, biztos vagyok benne, hogy a melegebb változat sokak kedvence lesz, viszont az Arctic Shadows egy kivételesen jó összeállításnak tűnik: semleges, de nem barna, szürke, de annak a melegebb fajtájából. Pont az ilyen szemhéjpúdereket hiányolom a drogériákból. :)

 C01 Natural Nude

 C02 Rustic Red

Ajakra két enyhe fedésű, fényes rúzs érkezik - engem nyilván a második csábít, áttetsző finissel számomra a tökéletes hétköznapi rúzs lehet.

 C01 Cozy Cashmere
  
Az ajakolajok már foglalkoztatnak egy ideje, és a Catrice a Rough Luxury részeként most elérhetővé tesz egyet pénztárcabarát áron. Ennek nagyon örülök, azonban tartok attól, hogy vagy nem lesz színe, vagy olyan világos barack lesz, mint a tubus, számomra pedig attól kevés előnytelenebb árnyalat van.

 C01 Aurora Polaris

Természetesen a pirosító sem maradhat ki, az Aurora Polaris már-már univerzális színnek tűnik, és a felülete is egyedi kialakítású, én a magam részéről mégis kihagyhatónak érzem. De a hiba ezúttal biztosan bennem van. :)

 C01 Natural Nude

 C02 Rustic Red

 C03 Call Of The Wild

 C04 Arctic Shadows

C01 Frozen Flows

A négy krém lakk mellé kapunk egy jeges hatást ígérő matt toppert is. Félek, hogy a fedőlakk csupán egy enyhén fehérbe hajó, esetleg ezüstös színezetű matt lakk lesz, bár talán még úgy is szívesen megnézném a burgundi vagy a szürke színek egyike fölött.

Nektek hogy tetszik a Rough Luxury? :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Engem ez a kiadás totálisan hidegen hagy, teljesen kihagyhatónak érzem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem a hidegebb paletta és a sötétebb rúzs nagyon tetszik, de könnyen lehet, hogy elfogult vagyok, mert mostanában minden Catrice limitált kiadásban találok valami szépet. :)

   Törlés
 2. Szerintem gyönyörűek, hozzám jöhetne mind! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én ha mindent azért nem is, de néhány dolgot szívesen kipróbálnék. :)

   Törlés