A-England,

Októberi kedvencek

október 31, 2015 Arabella 12 Comments

Az október elég vegyes időszak volt, szeretem ezt a hónapot, különösen a második felét, de szabadidőm alig volt, így előfordultak olyan napok is, amikor egyáltalán nem sminkeltem.


A pirosas ajakszínek persze nem maradhattak el teljesen, legtöbbször a Chanel Fiction-t használtam - nagyon jó rúzs, eszemben sincs lebeszélni róla senkit, és nem ok nélkül kedvenc, de muszáj megemlítenem, hogy én ettől függetlenül szájfényfronton erősebbnek érzem a márkát. 

Most már teljes bizonyossággal ki merem jelenteni, hogy nem voltak tévesek az első benyomásaim a Max Factor új szempillaspiráljáról, látványos a hatása, kellemes a formulája, a nap végén is a helyén van, ugyanakkor lemosni sem nehéz.


Ha az utóbbi hetekben a hétköznap reggeleken került valami a szemhéjamra, akkor az mindig a taupe Color Tattoo volt. Nem rikító, de szerencsére mégsem barna, tartós, és nem is nehéz bánni vele. Úgy örülnék, ha lehetne ugyanezt a színt fényes finissel is kapni.

A L'Oréal szemöldökzseléből a képen látható már a második tubusom. Picit nehezen adnám ki érte a teljes árát, de valamilyen kedvezménnyel már nagyon jó vételnek tartom, az én dús, kusza szemöldökömre a drogáriás kínálatból ez vált be a legjobban.


Nagyon sokszor szerepelt már a kedvenceim között ez a Nivea arclemosó, és megint rá kellett jönnöm, hogy mennyire szereti a bőröm. Pont a kuponos napok környékén fogyott el, és ha már így alakult, féláron szerettem volna megvenni, ami persze nem sikerült, mert már nem volt belőle sehol. Néhány nap múlva aztán szerencsére találtam utánpótlást, de addig is nagyon hiányolta a bőröm. 
Azt hiszem, nem csak a kedvenc arclemosóm, hanem a kedvenc arcápolási termékem is... valaha. 

Amióta megérkezett, jóformán csak ezt az Avon pirosítót használom, ha pirosítok. Azon túl, hogy kifogástalan minőségű, az is megdöbbent, hogy nem látszik rajta a használat. Nemhogy nem fogy, de pontosan olyan a felülete, mint új korában.
Az őszi kívánságlistás bejegyzésben említettem, hogy szeretném megrendelni a Nars Sin pirosítót - nos, emiatt nem tettem, fölöslegesnek érzem mellé.


Az ILNP Mountain View az idei ősz lakkja számomra, többször is felkentem, de két régi kedvencet is újra elő-elővettem, az Orly Smoldert (a legszebb bordó valaha) és az A-England Rose Bowert.


Nyáron a Rexona Maximum Protection elkötelezett híve vagyok, azonban a hűvösebb időszakban szükségtelennek gondolom, és úgy döntöttem, teszek egy próbát a Borotalco-val. Most ez pont elég, sőt, lehet, hogy keményebb próbatétel esetén is jól teljesítene, de nem (csak) ezért kedvenc. Az illata az, amivel a legelégedettebb vagyok - kissé púderes, engem babhintőporra emlékeztet, de nagyon enyhe, ezért szerencsére nem keveredik a parfümömmel. 

Az Avon vaníliás-szantálos testápolóját nagyon megszerettem, roppant koncentrált, sokkal hatékonyabb, mint hittem, és az illata is kellemes.

Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)

Ajánlom Neked

12 megjegyzés:

 1. Nálam a Makeup Revolution Flawless Matte palettája az abszolút befutó! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, az nagyon szép! Én a sima, nem matt verzióját nézegetem mindig. :)

   Törlés
 2. jaj, az orly smolder, még párszor látom (márpedig ismerve magam, fogom), és menthetetlenül beleszeretek. egyelőre jobban tetszik, mint a pp bordeaux, pedig azt is nehezen verem ki a fejemből.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Bordeaux nekem is nagyon tetszik, meg is fogom majd rendelni, de a Smolder szerintem sokkal-sokkal szebb, a második kedvenc lakkom. Szinte metál finise van, sokszor a köröm egy részén már majdnem fekete, a másikon meg piros - igen, próbállak rábeszélni, mert szerintem nagyon szeretnéd te is. :)

   Törlés
  2. ó, nem kell nagyon erőlködnöd, a jövő hétre már beterveztem egy utat az üzletbe, amit a twitteren tőled kapott linken találtam (itt is köszönöm), ha ott nincs, megrendelem mindenképp, egyszerűen nem megy ki a fejemből 😊

   Törlés
  3. Helyes, nem fogod megbánni! :)

   Törlés
 3. Hihetetlen hamar eltelt ez az október - vagy valaki ellopta, a nyaramhoz hasonlóan.

  Én ebben a bejegyzésben szedtem össze a kedvenceimet: http://szelencetitkok.blogspot.hu/2015/10/61-szelencekedvenc-oktober.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg hamar eltelt, én sem bántam volna, ha a második fele tovább tart.
   A Kiko paletták gyönyörűek! :)

   Törlés
 4. Igen, nálam is teljes a KIKO szerelem :] Viszont ami új szerelem -bár elkiabálni nem szeretném-, azok a Yamuna pigmentek. Édesdrágajósminkatyaottazégben!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem eddig a Yamuna semmivel sem tudott felcsigázni, de akkor ezentúl nyitottabb leszek a termékeik felé. :)

   Törlés
 5. Válaszok
  1. Én is nagyon szépnek tartom, ezek a fényes sötétpirosak a gyengéim. :)

   Törlés