arcápolás,

Dr. Organic arcápoló szérum

szeptember 29, 2015 Arabella 0 Comments

Többször is említettem már, hogy elég szokatlan bőröm van. Ha jól karbantartom, nincs vele probléma, viszont nagyon el is lehet szűrni az arcápolási rutinomat. Száraz bőröm van, de a mértéke és a milyensége erősen évszakfüggő: ha megfelelő termékeket használok, nyáron szinte már normál, és csak enyhén vízhiányos, ősszel és télen viszont nagyon szárazzá tud válni, és erősen zsírhiányos.Tudom, hogy a többségnek más a tapasztalata, de én eddig úgy vettem észre, hogy enyhén száraz és vízhiányos bőrre könnyű jó krémet találni, extra szárazra és zsírhiányosra viszont borzasztóan nehéz megfelelőt. Ezért mostanában a szérumok, és azok közül is az olajosabb jellegűek között nézelődöm, így nagyon örültem, amikor kaptam egyet tesztelésre a Dr. Organic damaszkuszi rózsaolajos szérumából. Engem a bőrápolók esetén nem igazán foglalkoztat a csomagolás szépsége, csak a praktikusság a fontos számomra, viszont ebben az esetben mindkettő megvan. 

Az üvegcse rózsamintás dobozban érkezik, az üveg mivolta miatt van súlya, és számomra ez egyértelműen pozitívum. Pipettás kiszerelést kapott, a fehér kupak tetején lévő gombbal szívhatjuk fel és cseppenthetjük ki a folyadékot. Olajos jellegű terméket ettől jobban szerintem nem lehet csomagolni, jól is záródik, tényleg kifogásolhatatlan. :)

Az illatanyag jelenléte vagy nem jelenléte számomra semleges az arcápolóknál, viszont ebben az esetben már csak a rózsaolaj miatt is sejtettem, hogy egy illatos termékkel lesz dolgom, és nem is tévedtem. Nem karcos rózsa, nem mézes, hanem valódi, természetes virágillata van, használat közben olyan érzésem van tőle, mintha egy rózsalugas alatt sétálnék - finom, de számomra annak ellenére is túl intenzív, hogy engem tényleg semmilyen szempontból nem szokott zavarni, ha illatanyag is van egy krémben. 

Az állaga olajhoz képest kicsit híg, ahogy a képen is láthatjátok, meglehetősen folyós. Viszont mégsem kell sok belőle, sőt, olyat tapasztaltam ezzel a termékkel, amit eddig még kevés arcápolónál: figyelnem kell a megfelelő mennyiségre a használatakor, mert ez még nekem is tud sok lenni, és ez tényleg ritka. Egyetlen bő cseppentés elég az egész arcomra.
Nagyon gazdag, nagyon tömény, és az eloszlatása után olyan érzésem van, mintha enyhén feltöltené a bőrömet. Ez így nyilván túlzás, de én úgy sejtem, hogy ez az érzet a zsírpótlásból következik. 

Ráadásul ez a zsírpótlás nem csak illúzió vagy pillanatokig tartó dolog, ha a használata után két-három napig semmilyen tápláló kozmetikumot nem veszek elő, még mindig rendben van a bőröm, ami nálam szintén a fehér hollóhoz hasonlóan gyakori jelenség. 

Ennek ellenére nem gondolnám, hogy mindenkinek beválna, zsíros bőrűeknek semmiképp, még normálra is maximum alkalmanként tudnám elképzelni, zsírhiányosra viszont fantasztikus - ha csak nem túl sok valakinek az illata.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: