CbL,

CbL - 976-Babe

szeptember 25, 2015 Arabella 4 Comments

Ne haragudjatok, amiért ismét egy Colors by Llarowe lakk került sorra, de mint már írtam valahol néhány hete, mostanában azt tűztem ki célul, hogy a hónapok óta halogatott "majd egyszer megveszem" lakkok legalább egy részét beszerezzem, és ezek között a CbL-ek elsöprő többségben vannak.


Nyilván a Babe is ott volt, de nem az első helyen. Láttam én, hogy gyönyörű, de pink, és én a pink lakkokkal nem igazán vagyok jóban. Nem arról van szó, hogy másokon nem találom őket szépnek, mert de, viszont számomra magamon ez a legunalmasabb és legidegenebb szín. Ennek ellenére a Babe-nek akartam adni egy esélyt, így a majd egyszer listám végére került, azonban nemrégiben alkalmam adódott másodkézből megvenni, és úgy már nem volt kérdés, hogy szeretném-e.


Az ecsete szerencsére problémamentes, enyhén lapított, könnyen kezelhető és igazság szerint úgy általában véve minél többször látom a márka dizájnját, annál jobban tetszik, pedig nincs benne túl sok különleges elem. 
Árnyékban:

Napfényben:
Miután felkentem, a látványt hirtelen nem tudtam hová tenni. Nem értettem, hogy hogy lehet, de egyértelmű volt, hogy tetszik magamon. Kicsit talán bolondosabb hatású, mint a kedvenc pirosaim vagy zöldjeim, de semmiképp sem unalmas. Ráadásul úgy vettem észre, hogy még a bőrszínemhez is illik, ami ritka, és igazság szerint általában nem is foglalkozom azzal, hogy egy lakk passzol-e a bőrtónusomhoz, de ez egy remek megerősítés volt arra, hogy ez a lakk a pinksége ellenére nekem való. 

Normál fényviszonyok között szinte selymes, engem szaloncukorpapírra emlékeztető finise van, úgy is egy igazán telt árnyalat a világosabb mivolta ellenére. Napfényben viszont szemkiverősen holozik - elsősorban lilában játszik, de némi lángvörös is megjelenik benne. 

Az állaga hajszálnyival sűrűbb, mint az etalon Pirates of Penzance-é, viszont még így is a hígabb lakkok közé tartozik, amit én egyáltalán nem bánok. Két rétegben fed és meglepően tartós, rajtam négy napot gond nélkül átvészelt.

Nem gondoltam volna, hogy valaha egy pink körömlakkra ezt fogom mondani, de a Babe-et én bizony szeretem. Nagyon szeretem. 

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Tényleg szép, nekem ez nyári lakk inkább az erős holozása miatt, de csodaszép árnyalat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is nyári (esetleg tavaszi), de újdonság a készletemben, muszáj volt most kipróbálni. :)

   Törlés
 2. Nagyon szép ez a lakk. Az oldalon pinky red-nek írták, már én is nézegettem, hogy megveszem. ☺

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én inkább csak telt pinknek vagy fuksziának mondanám, a Kit inkább pnky red szerintem. :)
   Biztos vagyok benne, hogy szeretnéd. :)

   Törlés