Catrice,

Catrice FALLosophy limited edition

szeptember 01, 2015 Arabella 12 Comments

Ugyan az őszi újdonságok között már láthattátok a Catrice legfrissebb kiadásának rúzsait, de szeretném az egész kollekciót egyben is megmutatni, még ha kicsit megkésve is, mert ez most nagyon tetszik, és erre az utóbbi időben nem volt gyakran példa.
(A nevéért viszont én kérek elnézést...)

 C01 Robin Wood

 C02 Mauving Leaves

C03 Berrytale
 
Érkezik három matt szemhéjpúder, én bármelyiket elfogadnám, de a legjobban a C02-es tetszik. Zöld és barna szemhez egyaránt jól mutathat.


A festékekhez jön egy ecset is, én nagyon szeretem a márka ecseteit, főleg a  szemre valókat - nem hinném, hogy ez ne lenne jó. :)


 C01 Fading into Dawn

Az utóbbi egy-két évben rengeteg trendkiadásban volt színátmenetes pirosító, és bevallom, hogy már roppant unalmasak számomra. A sokadik verziót már csak azért sem vettem meg, viszont ez teljesen az én világomnak tűnik. A felső részéhez hasonló hűvös, nagyon világos rózsaszínt szinte lehetetlen a drogériákban találni, az alsó, sötétebb rész pedig csak szimplán gyönyörű. 

 C01 Fabulous Fox-ia

 C02 Rustic Rose

 C03 Little Red Riding Hood

Ahogy már pár nappal ezelőtt írtam a rúzsokról, mind tetszik, és mind egyformán, azt hiszem, az fog dönteni, hogx élőben milyenek. Mert legalább egyet biztosan szeretnék. :)

 C01 Mystic Moss

 C02 Mauving Leaves

C03 Berrytale

C04 Fabulous Fox-ia

C05 Morning Dew

Talán a lakkok hoztak a legkevésbé lázba, túl haloványak és lilásak számomra, a nude pedig végképp távol áll tőlem, de a benne lévő csillámok miatt biztos, hogy sokaknak fog tetszeni.

Ti mit szóltok ehhez a kiadáshoz? :)

Ajánlom Neked

12 megjegyzés:

 1. A C02 Mauving Leaves szemhéjfestéket és a C02 Mauving Leaves körömlakkor szívesen elfogadnám, remélem lesz a Nyíregyházi Müllerben (is)! :D

  VálaszTörlés
 2. A rúzsok nekem is mind tetszenek, remélem legalább egyet be is tudok szerezni. A körömlakkok közül pedig a Berrytale és a Morning Dew keltette fel az érdeklődésem, előbbi azért, mert lila és én imádom a lilát utóbbi pedig mert mintha hasonlítana a PP Bardot-jára, csak kicsit talán narancsosabb a Catrice. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Morning Dew engem is emlékeztetett valamire, csak nem tudtam, mire, pedig tényleg a Bardot-hoz tűnik hasonlónak.

   Törlés
 3. szemhéjfestékek és a rúzsok nagyon tetszenek. bár a Catrice-től még nem igen próbáltam szemre való cuccot, lehet itt az ideje:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A mono szemhéjpúdereik jók szoktak lenni, szerintem nem lehet nagyon melléfogni velük. :)

   Törlés
 4. Amikor először láttam a kollekció nevét, kis híján ráköptem a kávémat a monitorra, még mindig nem térek napirendre :D
  Amúgy gyönyörű az egész, jól összerakták. Tudjuk, lesz-e nálunk, és mikor?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nem tudom, de ha tippelni kellene, akkor én azt mondanám, hogy lesz. :)

   Törlés
 5. Egy vörös lakkot berakhattak volna, vagy inkább rozsdabarnát. De a sötétlila sem rossz. Hát igen, a neve érdekes :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy vörös lakknak én is örültem volna. Bár én annak mindig. :)

   Törlés
 6. A rúzsok csodaszépek, bár a lakkok közül is elfogadnék párat :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A lila lakkokat (de talán még a Morning Dew-t is) abszolút el tudnám képzelni neked, a rúzsok pedig szerintem pont a mi színeink. :)

   Törlés