Essence,

Essence make me pretty trend edition

július 07, 2015 Arabella 6 Comments

Az hiszem, sokak vágya teljesül azzal, hogy az Essence összeállított egy trendkiadást ecsetekből és kiegészítőkből - ha hazánkban is elérhető lesz, biztos vagyok benne, hogy gyorsan el fogják kapkodni. :)
Érkezik egy pirosítóecset, én pirosításhoz pont a ferde kialakításúakat szeretem a legjobban, és a kép alapján úgy tűnik, a tömöttségével sem lesz gond. 
A fenti ecsetet bronzosításhoz ajánlják - azt hiszem, engem most ez érdekel a legjobban. Ugyanis én eddig ugyanazt az ecsetet használtam a bronzerekhez, mint amit a pirosítókhoz, de nyilván van ettől jobb eszköz is erre a célra. Talán pont a fenti. :)


Highlighterhez és púderhez is jön egy ecset, én ezt inkább púderekhez tudom elképzelni.Emlékeztek még a radírstiftekre, amikben cserélgetni lehetett a betétet? Egy ilyen elven működő sminkeszközt is kitalált az Essence. Három fej fog járni hozzá, egy ferdére vágott ecset, egy ceruzaecset és egy applikátor.


A kiadás része még egy klasszikus, lapos korrektorecset, egy szemöldökformázó, egy lapos és széles szemhéjecset, egy ajakecset és egy satírozóecset.

Egy klassz színű tok is érkezik (khm... Sigma), én egyre kevésbé szeretem az ecsettartókat, mert szeretem az asztalomon, szabadon tartani a sminkeszközöket, de ez tartóként is funkcionálhat.


Tisztító folyadék is tartozik a válogatáshoz, azt hiszem, ez lenne a második, amit választanék.

Ti mit szóltok ehhez a
trendkiadáshoz?:)         

                   A képek forrása.

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Imádom! Tuti felvásárolom az egész kollekciót!:DD Odaállok reggel nyitás előtt, hogy maradjon még mindenből. :D Egyébként pont a napokban vettem egy essence füstösítő ecsetet ami nagyon szuperül funkcionál ráadásul nagyon puha.

  VálaszTörlés
 2. Isssstenem de várom már őket, imádom az Essence ecseteket, minőségiek és nem mellesleg gyönyörűek is. Biztos rögtön rájuk vetem magamat ha megérkeznek. :D

  VálaszTörlés
 3. Eszti: A smokey ecsetük zseniális, nekem kettő is van. :)

  Szépségműhely blog: Én is szeretem az Essence ecseteket, főleg a szemre valókat. :)

  VálaszTörlés
 4. A pirosító-bronzer-highlighter hármas tetszik, de... E-bayről szoktam ecsetet rendelni, amikkel nagyon meg vagyok elégedve - ár-érték arányban nagyon jók.

  VálaszTörlés
 5. Én e-bayről még nem mertem ecsetet rendelni, pedig szinte mindenkitől olyan jókat hallok róluk. :)

  VálaszTörlés
 6. Sok ecsetet rendeltem már e-bayről, és egy olyan van, amit nem szeretek (hullatja a szőrét, de nagyon durván és viccesen - egy alapozóecset, használat után úgy néztem ki, mint aki vizes arccal beletaknyált egy kutyakozmetika kukájában-), de a többi igazán szuper.

  VálaszTörlés