A-England,

A-England - Captive Goddess

július 11, 2015 Arabella 8 Comments

Amint megjelent a Rossetti's Godess kollekció, tudtam, hogy kelleni fog belőle minimum egy vagy két lakk, de csak nagyon nehezen tudtam eldönteni, hogy melyik legyen az első. Végül ahogy láthatjátok is, a Captive Goddess lett a befutó, és bár a Jane Morris-t azóta sem tudom kiverni a fejemből, meggyőződésem, hogy jól választottam.Az üvege és az ecsete a szokásos A-England, mint ahogy a minősége is: nem tudok belekötni. De mégsem ez az erőssége, hanem a színe és a finise. Külön-külön is varázslatosak lennének, de együtt elképesztőek.


Időnként acélkékben játszó szürke alap türkiz/teal fénnyel, holo mikrocsillámokkal és néha fel-felbukkanó lilába hajló rózsaszín fénnyel. Olyan komplex, hogy leírni sem volt egyszerű, megalkotni pedig pláne nem lehetett az.Nekem ez a lakk a tompa színvilágával maga a hűvös nyári reggel. Az élénk színeket kifakította a nap, és hideg, fátyolos árnyalatokká váltak, amik a párától ezüstösen fénylenek. Egyszerre arisztokratikus és már-már misztikus.

Két rétegben fed, kicsit folyós az állaga, de éppen ezért nagyon könnyű terelgetni az ecsettel. A tartósságával sincs probléma, az én körmeimen csak a negyedik napon jelentkezett minimális, alig-alig látható kopás.

Sokak szerint rokonítható a Dancing with Nureyevvel, ezért lefotóztam őket egymás mellett:


A színük kétségkívül eltérő, de úgy gondolom, hogy van valami fontosabb, ami azonos bennük: a hangulatuk. És azt vettem észre, hogy pont ezt a hangulatot valaki vagy nagyon szereti, vagy nagyon nem - ha pedig az előbbi a helyzet, akkor mindkettő megvásárlása teljesen indokolt. :)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. De jó, hogy egymás mellett lefotóztad őket!!! Egyik zöld, másik lila, de alapból mindegyikben a szürkét látom, bár fel szoktam háborodni, ha leszürkézik a Nureyevet :) Csodaszép ez a szín, tényleg sokféle árnyalatot beletettek.

  VálaszTörlés
 2. Az alapjuk tényleg egyaránt szürke lehet, csak az egyik emellett főleg zöld, a másik meg lilás-kékes.
  Nagyon különleges lakk, szerintem szeretnéd. :)

  VálaszTörlés
 3. rajtam egyértelműen zöld, csodaszép, az egyik kedvencem, a másik pedig amit megvettem, a jane morris (milyen meglepő), az viszont leginkább szürke, lilás fénnyel, aminek örülök 😊 úgy tűnik, mindkét lakk a számomra legszebb oldalát mutatja nekem

  VálaszTörlés
 4. Nekem nem mindig egyforma mértékben zöldes, de kivételesen nem is bánom, mert így valahányszor a körmömre nézek, kicsit másnak látom. :) Előbb-utóbb a Jane Morrist is meg fogom venni, igazság szerint ha ti nem vagytok Edinával, nem is tudtam volna eldönteni, hogy melyik legyen az első.

  VálaszTörlés
 5. Jaj, de gyönyörű! Nekem is van egy hasonló árnyalatom, és imádom! :)

  VálaszTörlés
 6. Ó, szabad tudni, hogy mi a neve? :)

  VálaszTörlés
 7. Adina megint nagyot alkotott ezzel a kollekcióval *.*

  VálaszTörlés
 8. nuada Stenonis: Szerintem is, bár én elég elfogult vagyok vele, jóformán az összes A-England lakkot szeretem. :)

  VálaszTörlés