kék,

RdL Young - Mars Invasion

június 21, 2015 Arabella 12 Comments

 

A Rival de Loop hazai megjelenése óta valahányszor elsétáltam a márka egyik állványa előtt, mindig megakadt a pillantásom ezen a lakkon. Megvenni viszont sokáig nem mertem, mert féltem tőle, hogy ez "csak" egy átlagos fedőlakk, talán még pont a nehezebben kezelhető fajtából. Nagyon kevés olyan topper van, amiből pont az ideális mennyiséget lehet felvinni, és nem lesz túl kevés vagy egyenetlen. Ráadásul ezt én így, pontosan ebben a formában szerettem volna viszontlátni a körmömön. 
Nyár elején aztán megvettem, és meglepett. Nagyon is meglepett.Az üvegében nincs semmi formabontó, viszont ettől érdekesebb külső ilyen áron nem is elvárható. Az ecsete viszont zseniális. Lapított, amit nagyon szeretek, a vége pedig lekerekített, amiért a legtöbb esetben nem rajongok. Ezzel viszont olyan könnyű lakkozni, hogy el sem hittem, hogy mondjuk nem egy FUN Lacquer-rel van dolgom.Az átlátszó bázisban sok viszonylag aprócska, kerek glitter van, és ugyanennyi nagyon kicsi és vékony szálacska. A színe a két fenti képen áll a legközelebb a valósághoz, viszont a csillogása sokkal-sokkal erősebb ennél.


Önmagában nem mertem felkenni, de azt szerettem volna, hogy a Mars Invasion érvényesüljön, ezért olyan alapot próbáltam hozzá keresni, ami tényleg csak alapot biztosít neki: ha valahol átütne a körmöm, inkább ez látsszon, de ne legyen észrevehető, hogy a Rival de Loop-on kívül mást is felkentem. Végül a S-he 282-es lakkja bizonyult megfelelőnek erre a feladatra.

Egy réteg a S-he-ből és két réteg a Mars Invasion-ből olyan sellő effektet és csillogást eredményezett, amit még sem együtt, sem külön nem láttam a körmeimen. A színe számomra a tökéletes nyári árnyalat, mert nem kifejezetten világos, de mégis harmonizál az évszakkal, a csillogása pedig... arra nincsenek szavak.
Sok. Őrületesen sok, de pont ezért nem tudom megunni.

Szeretném kicsit változatosabbá tenni a blogon lévő fotókat, ezért mostanában kísérletezgetek a beállításokkal és a képszerkesztő programokkal, így most készült pár a szokásostól eltérő kép. Mivel a lakk fényét és a színét is nehezen sikerült lencsevégre kapni, beszúrok ezek közül is néhányat:
Bár glitterekből és szálakból áll a lakk, ez normál távolságból egyáltalán nem észrevehető, teljesen egységes felülete van, igaz, ehhez kellett egy vastagabb fedőréteg is.

Azt hiszem, a fenti képeken is látszik, hogy fényes, de az igazi csillogását csak vakuval tudtam előhozni. Semmi más nem korrekt az alábbi fotón, csak az az egy, de az maximálisan:


Sokkal jobb és különlegesebb ez a lakk attól, mint ami elvárható lenne a 500 forint körüli áráért - bár ez mindhárom RdL lakkomra igaz. Azt hiszem, érdemes lenne nagyobb bizalommal fordulnom a márka felé.

Ajánlom Neked

12 megjegyzés:

 1. Ez a lakk nekem is megvan, bár már a nevével is kilóra megvett *marsbuzi geek vagyok és nem szégyellem :D*. Gyönyörű, ahogy csillog, nagyon jó minőségű és könnyen kenhető. Csak a lemosásával szenvedtem nagyon.

  VálaszTörlés
 2. Ezt nevezem én csillogásnak, wow *.*

  VálaszTörlés
 3. Mazsola: Megértem, nekem is! :)

  Ada: Én a Miss Sporty lehúzható alapjával használom, igaz, én azt sem húzom, hanem lemosóval törlöm le, de úgy szerencsére sokkal könnyebb eltávolítani. :)

  Jikka: Kb. ugyanezt mondtam én is, miután felkentem. :)

  Megaera: Tényleg nagyon csillog, engem kicsit a kék szálacskás H&M lakkra emlékeztet.

  Manna: Örülök, hogy tetszik. :)

  VálaszTörlés
 4. Az, és a színét is szeretem. :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem kicsit sok ez a lakk, de tényleg különleges és ennyi pénzért megéri, kár, hogy nálunk nincs állvány :(

  VálaszTörlés
 6. Egyértelműen sok szerintem is, de én ilyen téren szeretem a túlzást. :) Tényleg kár, hogy felétek nincs RdL, mert a holografikus lakkjaik is nagyon jók.

  VálaszTörlés
 7. A rózsaszínt megrendeltem online, kár, hogy a lilát nem :( Meg persze egy halom tusfürdőt, lakklemosót is, mindet leragasztva küldték.

  VálaszTörlés
 8. Nem tudom, hogy ez vigasztal-e, de nekem mindkettő megvan, és sokkal különlegesebbnek tartom a rózsaszínt, pedig az üvegében nem is tetszett és alapvetően nem is vagyok rózsaszínes.
  Az jó hír, hogy leragasztva küldték, ezek szerint korrektek a rendelőkkel. :)

  VálaszTörlés