Catrice,

Májusi kedvencek

május 31, 2015 Arabella 6 Comments

Május második fele a legjobb időszakom volt az utóbbi egy évben - rengeteg teendőm volt, tényleg szinte szó szerint pörögtem, de végig harmonikus, pozitív környezetben tettem. 


Sminkfronton óriási kedvencem volt a Maybelline Better Skin alapozó. Nem állt szándékomban beszerezni, olyannyira nem, hogy eleinte kicsit sem érdekelt, de a Joy-napokon pont arra az alapozóra nem volt érvényes kupon, amit kinéztem, és próba-szerencse alapon ezt emeltem le az állványról.
Azóta reggelente nem győzök csodálkozni, mert ez a kicsike bizony zseniális. Igyekszem majd bővebben is beszámolni róla. :)

Az Eucerin fényvédőjéről már írtam a napokban, és a véleményem változatlan: kényelmes, könnyű viselet, a sminkelés sem problémás rajta, pontosan azt tudja, amire nekem szükségem van.


Tavasszal és nyáron rendre felbukkan a hippi énem, és ilyenkor előszeretettel viselek tollas fülbevalókat. A képen látható már nincs a legszebb állapotban, mert tavaly is sokszor előkerült, de ebben a hónapban is ezért nyúltam a leggyakrabban.

Az arcomra szinte minden reggel az Essence fényes pirosító-bronzosítójából tettem. Bronzos hatású, de ennek ellenére még rajtam is természetesnek hat. Szeretem, de a képet elnézve ezt le sem tagadhatnám. :)


Az O'Harára már idestova egy éve vágytam, és a hónap közepén végre meg is érkezett. Sokkal-sokkal szebb még attól is, mint amire számítottam.

A számra jóformán kizárólag a 020-as Catrice Gel Shine rúzst használtam. Világos, meleg tónusú, áttetsző piros enyhe fénnyel és minimális ápoló hatással.


Májusban sportot űztem a minél "betegebb" zöld lakkok viseléséből, a befutók:
China Glaze Trip Of A Lime Time, China Glaze Cha Cha Cha és Rimmel Roll in the grass.


A szemsminkemet jellemzően ellustultam, vagy csak a Painterlyt vittem fel, vagy a L'Oréal új szemhéjpúderei közül a Place Vendome árnyalatból ütögettem fel egy keveset. Talán meglepő, de ez utóbbi személyében akadtam rá az én tökéletes natúr szemfestékemre. Igen, natúr, mert olyan szépen illeszkedik a színeimhez, hogy rajtam szinte észrevehetetlen. :)


A Nivea krémes arclemosóját sokszor dicsértem már, de nem hagyhatom ki ezúttal sem. Ennek köszönhetően megint normál és láthatóan szebb (!) lett a bőröm.


Legalább egy éve használom már a Tigi S Factor hővédőt, és az első pillanatoktól kezdve elégedett vagyok vele, ennek ellenére nem sokat szerepelt a blogon. Elméletileg egyenesítő hatása van, de ezt az én hajamon irreális lenne elvárni - viszont egyértelműen könnyebben kezelhető, selymesebb és rendezettebb tőle.

Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Sminkfronton nálam most a Rimmel duckó szemcerkái a nyerők, egyszerűen csodálatosak: krémesek, tartósak, gyönyörű a színűk, imádom őket :]

  A rendhagyó kedvenceimet itt szedtem össze: http://szelencetitkok.blogspot.hu/2015/05/35-az-elso-szelencekedvenc.html

  VálaszTörlés
 2. Az a zöld Rimmel lakk ma már harmadszorra jön velem szembe... ez jelent valamit aszt hiszem. :D

  VálaszTörlés
 3. N.: A Rimmel ceruzákról már nagyon sok jót hallottam, de nem szívesen használok ceruzákat, és ez eltántorít a vásárlástól.

  Moon Angel: Nagyon-nagyon jó lakk, ha esetleg egy drogériában is látnád, ne hagyd ott! :)

  VálaszTörlés
 4. Beteg lakkok :) Hát a sárga és zöld tényleg az, a többi nem :)
  Nekem csak Avon hővédőm van, de sokkal jobb, ha befújom hajszárításhoz is a hajamat, nem lesz annyira szénakazal.

  VálaszTörlés
 5. Én sem vagyok nagy ceruza-használó, de egy videóban láttam egy néhány perces expreszs smink tutorialt egy szermcerkával, azóta kezdünk barátkozni :D

  VálaszTörlés
 6. Audrey80: A sárgás élőben szinte már extrém, de én időnként nagyon szeretem az ilyen lakkokat.
  Nekem is egyértelműen jót tesz a hővédő, ez a fajta pedig végképp.

  N.: Lehet, hogy nekem sem ártana elkezdeni barátkozni a ceruzákkal, mert azt még én is belátom, hogy bizonyos szempontból praktikusak. :)

  VálaszTörlés