arcápolás,

Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra

május 24, 2015 Arabella 4 Comments


A "nyári" bejegyzésben már említettem ezt a fényvédőt, de mindenképp szeretnék róla bővebben is írni - még úgy is, hogy fényvédelemben mondhatni amatőr vagyok. Elég vegyes ugyanis a viszonyom a fényvédőkkel, teljesen változó, hogy éppen használok-e vagy sem, és nem is próbáltam még viszonylag sokat. Erről a gél-krémről viszont így is határozottan állítom, hogy jó.


Pumpás kiszerelésű, aminek mindig nagyon örülök, de ebben az esetben különösen, mert ezzel a pumpával mindig pontosan annyi termék nyerhető ki, mint amennyit szeretnék.
A narancs kupak és színvilág feldobja a csomagolást, ami ezt leszámítva egyszerű, de korrekt.


Enyhe, engem citrusokra emlékeztető krémes illata van, az állaga pedig elméletileg gél és krém közötti, de ez szerintem nem igaz. :) Egyáltalán nem érzem géljellegűnek, sokkal inkább olyan, mint egy könnyed krém - persze a fényvédők között így végképp a könnyűek közé tartozik.

Elméletileg zsíros, pattanásos bőrre lett kifejlesztve, és mattító hatást is ígér, de csak ígér, és ez esetemben szerencse. Nekem ugyanis egyáltalán nem zsíros, és főleg nem pattanásokra hajlamos a bőröm, hanem normál-száraz, és mattításra sincs szükségem - viszont ennek ellenére nyáron a nagyon nehéz, zsíros fényvédőket nem érzem komfortosnak.

Érzetre is egy könnyed krémhez áll a legközelebb: felkenés után néhány percig még érezhető, de gyorsan idomul az arcbőrömhöz. Látható nyoma nem marad, sem mattabbá, sem fényesebbé nem teszi a bőröm, és amit talán a legeslegjobban szeretek benne, az az, hogy az összes alapozómmal/BB krémemmel/CC krémemmel nagyszerűen együttműködik.

A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet, ha fizettem volna érte, akkor is ugyanígy a kedvencem lenne. :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Ha illatos, akkor nekem nem jó, sajnos legutóbb Biodermából is csak illatosat kaptam, mert hiánycikk volt, amit akartam, a Kides. Azért elhasználom, ez is biztos hasonló, de legközelebb odafigyelek. Igazán rendes az Eucerintől, hogy küld terméket, a fényvédelem fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni.

  VálaszTörlés
 2. Minden szempontból nagyon korrekt cég, egy ideje már nem "állok szóba" akárkikkel, de az Eucerin maradt azon kevesek között, akikkel szívesen együttműködöm.

  Nekem szerencsére nincs gondom az illatos kozmetikumokkal (sőt, az arcra való dolgok kivételével el is várom, hogy illatos legyen egy termék), de most rápillantottam az összetevőlistájára, és aszerint ebben nincs külön illatanyag.

  VálaszTörlés
 3. Pont mostanság kezdtem el ilyen termékeket nézni, lehet, hogy erre is vetek egy pillantást:)

  VálaszTörlés
 4. Szerintem érdemes megnézni, én teljesen elégedett vagyok vele. :)

  VálaszTörlés