Essence,

Szerzemények (Glamour-napok, Orsay)

április 13, 2015 Arabella 6 Comments

Ezúttal igyekeztem viszonylag visszafogottan letudni a Glamour-napokat, mert most csak egy-két kozmetikumra volt szükségem, és inkább ruhaneműkre kellene költenem, de azokra most még nem volt elég nagy kedvezmény.


Sokáig nem éreztem indokoltnak, hogy befektessek egy magasabb kategóriás alapozóba, mert azt hittem, ezen a fronton nincsenek túl nagy elvárásaim, de úgy tűnik, tévedtem. Néhány hónapja már szemeztem egy másik alapozóval, de végül az Estée Lauder Double Wear BB mellett döntöttem - remélem, jól. :)


A Max Factor CC-ből vettem utánpótlást a DM-ben, mert nagyon hiányzott. Ha kicsit tartósabb lenne, nem is keresgélnék tovább, de így is magasan ez vált be a legjobban a drogáriás kínálatból.

Az Essence szárító cseppjeiből éppen elfogyasztottam az első üvegemet, vettem helyette egy újat. Nekem nagyon bevált, amikor csak késő este jut időm lakkozni, kis túlzással életmentő.


Végre találtam a kedvenc arclemosómból a DM-ben, megvettem, már használom és a jövőben nem is szeretnék mást használni. Klasszisokkal jobb bármelyik arctisztítónál, mint amivel eddig dolgom volt.


Az 50%-os Elseve kupont nem tudtam kihagyni, az Extraordinary pakolásra váltottam be, ki is próbáltam a hétvégén, de nem akarok elhamarkodott véleményt alkotni róla.

Részemről ennyi volt a Glamour-napok, viszont még a hónap elején vettem egy szoknyát, és azt is szeretném megmutatni:


A kettőnk története (mert igen, történetünk van) úgy kezdődött, hogy még valamikor márciusban a munkából hazafelé lekéstem a buszt. Ilyenkor általában egy drogériába tévedek be, de akkor inkább az Orsay felé vettem az irányt. Nem akartam még csak felpróbálni sem semmit, de megtaláltam ezt a szoknyát az akciós állványon, és mégis felvettem. Tudom, hogy a képen nem mutat valami jól, de felvéve zseniális, olyan alakot csinál, amilyenről csak álmodhatok.
Azonnal elhoztam volna, viszont mivel eredetileg nem vásárolni indultam, én ügyes nem vittem magammal pénzt...
Nem kértem, hogy tegyék el, de másnap érte mentem, viszont addigra már elvitték a méretemet.

Lehet, hogy gyerekes, de rettenetesen sajnáltam. Szerencsére Debrecenben jártam néhány nap múlva, és ott még találtam belőle, és igen, megint gyerekes leszek, de nagyon örülök neki, ritka jó vételnek érzem. :)

Ti kihasználtátok a kuponos kedvezményeket?

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Tetszik ez a szoknya, színes felsővel hétköznapra, sötétkékkel, feketével, szürkével meg hivatalos helyre elegáns viselet. Szinte bármit fel lehet hozzá venni. Ha látnék egy hasonlót, én is megvenném, mert nincs normális szoknyám, se színes, se fekete, egyszerűen nincs. (Persze vászon meg farmer az van, de az nem elegáns.)

  VálaszTörlés
 2. Lehet, hogy én is gyerekes vagyok, mert ismerem ezt az érzést :) az ember úgy fel tud villanyozódni, aztán dédelgeti magában a gondolatot, és ha nem jön össze, bizony csalódott lesz. Jó, hogy végül találtál szoknyát a méretedben, nagyon klasszul néz ki :)

  VálaszTörlés
 3. Klassz dolgokat vettél! :) Én sajnos nem tudtam csütörtökön és pénteken menni, szombaton pedig annyian voltak a westenben, hogy nem is volt kedvem. Meg aztán jó volt a bloggertalin a lányokkal dumálni, utána pedig barátnőztem. :) Végül csak egy Maybelline spirált és egy hajfestéket vettem és előző héten még beszereztem egy bokacsizmát és egy aztékmintás C&A rucit. Pont azokat vettem fel a találkozóra is. :D

  VálaszTörlés
 4. Ugye?! Én is így vagyok a ruhákkal, hogy alapból is drágállom, 20% meg...meh...:D Pont arclemosót keresek, mert a Neutrogena lassan, de biztosan fogy, lehet, hogy kipróbálom a Niveát, ha már ennyire esküszöl rá :)

  VálaszTörlés
 5. Ruhából én is csak kettőt vettem, egy elegáns nadrágot a H&M-ben, és egy magas derekú rövidnadrágot szintén a H&M-ben. Utóbbit nem terveztem, de beleszerettem, plusz tavaly egész nyáron olyat kerestem, de nem találtam. Sminket vettem több mindent, illetve még a Glamour-napok előtt az Extraordinary Oil sampon&balzsam kombót. Az első benyomás nagyon pozitív. =)

  VálaszTörlés
 6. Audrey80: Pont ezért tetszett meg. :) Fekete szoknyához nem szeretek nyáron sötét felsőt hordani, ez viszont azokkal sem lesz túl komor, de ha olyan kedvem van, színesekkel is mehet.
  Én az Orsay-ban mindig sok csinos szoknyát látok, talán ott érdemes lenne szétnézned.

  Nuada Stenonis: Igen, igen, igen, pontosan így szoktam lenni én is! Már elterveztem, hogy mikkel fogom felvenni, milyen sokat fogom hordani, és sajnáltam volna, ha nem tudom megvenni.

  Moon Angel: A C&A-ban most nagyon jó ruhák vannak. :) Szombaton már nekem sem volt erőm és kedvem újra bevetni magam a tömegbe, én csütörtökön mentem egy DM-Rossmann-Douglas kört, és elég is volt.

  Kamiii: A ruhákat nagyon drágállom, csak akkor vásárolok nem morgolódva ruhaneműt, amikor 50%-os akciók vannak. Mondjuk ez a szoknya is féláron volt. :) A Nivea nagyon jó, de akkor, ha tényleg száraz a bőröd, és hozzá tudsz szokni, hogy ezt kb. olyan érzés használni, mintha egy krémmel mosnál arcot. Én ezt is nagyon szeretem benne, de először talán furcsa lehet. Viszont ez tényleg nem szárít, inkább még minimálisan táplál is.

  Apolka: Láttam a bejegyzésedet, a sort és az elegáns nadrág is nagyon klassz. :) Én is még korábban megvettem a sampont és a balzsamot, szerintem is jók, de az én hajam sajnos nagyon megérzi, hogy nem professzionális termékek.

  VálaszTörlés