Catrice,

Catrice Travel De Luxe limited edition

április 27, 2015 Arabella 3 Comments

A Catrice és az Essence minden nyáron több-kevesebb sikerrel előrukkol egy utazáshoz összeállított kiadással. A Travel De Luxe szerintem egyértelműen a kevésbé sikeres limitált kollekciók közé fog tartozni, de nézzük, pontosan mikből is áll.Érkezik egy arcra és szemre egyaránt használható paletta, ami roppant praktikusnak hangzik, de szerintem nagyon keveseknek áll jól minden olyan árnyalat, ami a válogatásba került, és ezzel el is bukik a koncepció - viszont ez az összes hasonló palettára igaz.Jön egy, azaz egy darab ajakbalzsam. A tokja szép, de maga a termék engem nem csábít.


C01 Isle of White


C02 Grey County


C03 Apricot Lane


C04 Port Blue

A körömlakkok nem maradnak ki, a szürkék szépek, de a másik kettő egyáltalán nem az én világom.Kapunk még egy testpermetet trópusi virágillattal, jól hangzik és az üvege is tetszetős, de ez sem vonz eléggé.A Travel De Luxe utolsó darabja egy neszesszer, nem tűnik rossznak, de a barack-kék kombináció semmilyen szempontból nem illik hozzám, ezért ezt is biztosan ki fogom hagyni.

Ti mit szóltok ehhez a kiadáshoz?

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Elég szerény. Ráadásul én nem szeretem azokat a termékeket, amik többfunkciósak, hacsak nem sminklemosóról van szó.

  VálaszTörlés
 2. Szerintem is eléggé szerény, sőt olyan semmilyen... A paletta helyett akár jöhetne valami Z-Paletta szerű tartó és hozzá többféle szemhéjpúder, pirosító/bronzosító avagy valami olyasmi koncepció, mint az Artdeco-nál van.

  VálaszTörlés
 3. Audrey80: Én sem vagyok a többfunkciós termékek híve. És igen, szerény, túl szerény.

  Sophie H.: Unalmas és kevés. :) A Z-paletta vagy az Artdeco koncepciója viszont nagyon jó ötlet, azt szívesen viszontlátnám a Catrice-nál.

  VálaszTörlés