18/25,

H&M szerzemények

március 29, 2015 Arabella 7 Comments


Nem szoktam túl gyakran H&M-ben járni, és még akkor is nagyon ritkán találok bármit, ami nem tűnik elszabottnak rajtam és megfelelőnek érzem az anyagát.
Mostanában viszont többször is voltam H&M-ben, és három dolgot is hazahoztam, amivel egyből megdupláztam az üzletből származó ruhaneműim számát. Mivel ezek közül egy (vagy inkább másfél) a múltkori listámon is szerepelt a beszerzendők között, arra gondoltam, ezek megmutatása ideális lesz egy laza, vasárnapi bejegyzésnek. :)


Több inget is felpróbáltam, de egyedül a képen láthatót találtam megfelelőnek (a "sima", egyszerű  H&M ingek anyaga borrrzasztó!), ez viszont tökéletes. Nem a mostanában divatos elől rövidebb, hátul hosszabb fazon, ami nekem rettenetesen áll, hanem nagyon enyhén karcsúsított, az anyaga pedig meglepő, de mesés. Alig várom, hogy felvehessem. :)


Amilyen nadrágpárti vagyok ősszel, télen és tavasszal, annyira szeretem nyaranta a szoknyákat, azok közül is a szűk szabásúakat. Fekete ceruzaszoknyám már van, de azt olyan gyakran hordom, hogy végül úgy döntöttem, nem hagyom a boltban ezt sem, mert váltásnak ideális lesz.


A fenti ruha ritka rosszul mutat a képen, plusz a színe miatt még a szabása sem érvényesül, elnézést ezért.
Általában a hasonló fazonú darabok nekem nem állnak jól, és más verzióban ez sem volt jó, viszont ez a konkrét darab pont megfelelő. A kivágásától induló fodros díszítés egyenesen a kedvencem, nagyon-nagyon jól néz ki felvéve.
Ettől függetlenül még szeretnék egy klasszikusabb, szűk(ebb) fazonú vagy A-vonalú ruhát, ezért ezt csak egy fél pontnak számítom a 18-as listáról, de nagyon örülök neki.

Nem pontosan értem, hogy hogyan és miért és milyen kiárusítás keretében, de mindhárom darab féláron volt, így pedig pláne jó vételnek érzem őket. :)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. A fehér ing nagyon csini! Majd nézd meg az FandF tesco kínálatát, a ruhák ott is elérhető áron vannak, és néha van szuper akció is: http://www.ffdivat.com/hu/noi/ruha/
  Itt is akad egy két szűk vonalú csini fekete ruha.

  VálaszTörlés
 2. Én is nagyon szeretnék egyszerű, csinos blúzokat hordani, viszont ami jó mellben és karban, az hátul olyan púpos, hogy Quasimodo hozzám képest egy délceg, jóképű, púpmentes hercegnek tűnik mellettem.

  VálaszTörlés
 3. Audrey80: Köszi! :)

  Lolli: Mindenképp meg akarom nézni az F&F dolgait is, de a Marks & Spencer-t sem fejetem el. :)

  N.: Mellben nekem is gyakran vannak gondjaim... A sima, hátul varrás nélküli ingekkel és a hátul elvágott és enyhén húzottakkal is ugyanez a helyzet?

  VálaszTörlés
 4. Bocsi, de ez nem ing, hanem blúz. És tök más az anyaguk, pont ez a lényeg. Lehet, hogy ha direkt blúzt keresnél, sikeresebben találnál megfelelőt. Én egyébként egyáltalán nem szeretem a H&M-et, borzasztó silány minőségűek a ruhák, kinyúlnak, hordhatatlanok pár mosás után. Mindig próbálkoztam , de szerintem nem vásárolok ott többet, a minőséghez képest elég drága is. Ami meg olcsó, az meg olyan is...

  VálaszTörlés
 5. Az a blúz nagyon csini, hasonlót szeretnék én is. Nálam is általában a mellméret okoz gondot. Egyébként S a méretem, így ami mellben jó az lóg rajtam mint tehénen a gatya. :D

  Névtelen: Ingben is van oversize fazon. A képen látható darabhoz nagyon hasonló pedig a weboldalon is ingként szerepel. ;) A H&M minőségével szerintem nincs gond, lehet hogy a mosógéped a ludas. Pulcsikat, pamut dolgokat szerintem jobb kézzel mosni, akkor nem nyúlnak ki. De ez minden márkánál így van.

  VálaszTörlés
 6. Névtelen: Szerintem nagyon vékony a határ az ing és a blúz között, ezt én még éppen ingnek hívom, és a blokkon is ingként szerepelt, direkt megnéztem. :) A "sima" H&M ingeknek, amikről írtam, nemcsak más volt az anyaguk, hanem egyszerűen rosszak, kellemetlen tapintásúak voltak.
  Nekem sem a kedvencem a H&M ruhafronton, ahogy írtam is, eddig összesen három dolgom volt tőlük.
  És semmi baj. :)

  Moon Angel: Nekem is felülre eggyel nagyobb méret kell (főleg) a mellem miatt, mint szoknyából vagy nadrágból. Ez igazán a kabátoknál és a ruháknál baj, ezért is találok nehezen olyan ruhát, amit korrektnek látok magamon.

  VálaszTörlés