hírek,

IsaDora Nude Essentials

január 23, 2015 Arabella 7 Comments

Az IsaDorát egy nagyon korrekt márkának tartom, és nagyot még egyetlen termékükben sem csalódtam, az utóbbi időben mégis kikerültek a látóteremből.
A minap azonban ráakadtam a tavaszi kollekciójukra, és bár nem az én színvilágom, több darabja is nagyon szimpatikus. :)Az egyik ilyen a képen látható natúr paletta - én nem vagyok a barnás árnyalatok nagy barátja, és az ilyen összeállításokból általában nem is tudom használni csak a festékek egyharmadát... jó esetben.
Ebből viszont az utolsó kivételével mindegyik megfelelőnek tűnik.


13 Perfect Peach

A Nude Essentials része a fenti pír is, nekem túlságosan barackos, viszont lényegében bárki másnak jó lehet. :)

84 English Rose

Az IsaDora pirosító stickjeit a megjelenésük óta ki akarom próbálni, és bár az English Rose sem nevezhető hideg árnyalatúnak, mint amiket újabban a pirosítók esetén preferálok, mindenképp meg fogom nézni élőben is.

 56 Candy Store


52 Posh Peach


50 Naked

A márka fényes jumbo ajakceruzáit már ismerem és szeretem, kíváncsi vagyok, a matt verzió is hasonlóan teljesít-e.

166 Pretty In Pink

156 Peach Passion

29 Clear Nude

A két rúzs és a ceruzás kiszerelésű szájfény nagyon távol áll tőlem, de mégis érdekel, hogy hogyan állna a Peach Passion... Valószínűleg előnytelen lenne, de ennyire világos barack rúzst még soha nem használtam.


500 Posh Peach
501 Candy Store

503 Fresh Linen

502 Spring Bud

A lakkok közül egyedül a zöldet tudnám elképzelni magamon, azt viszont nagyon is.
02 Dark Brown

12 Dark Brown
A kollekció része még egy szemöldökfilc, különböző ceruzák, valamint egy ecset és egy applikátor, de ha jól tudom, ezek eddig is a kínálat részei voltak.

Nektek hogy tetszik a Nude Essentials?:)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Óó, nálam nagyon is betalált ez a kollekció, szinte minden darabja tetszik! :) A pír viszont nekem inkább hot pinknek tűnik, mint baracknak :D

  VálaszTörlés
 2. Mea: A finom színei miatt épp gondoltam is, hogy neked biztosan tetszeni fog. :)
  Nálam határozottan barack, de lehet, hogy csak a monitorom csalóka, mert jártam már hasonlóan. :/

  VálaszTörlés
 3. nekem tőlük csak egy lakkom van, mindig átsiklottam a márka fölött, de ez a kollekció elég tetszetős .. :)

  Barbi

  VálaszTörlés
 4. ó, ebből a palettát már kinéztem magamnak, de azért majd meg kell fogdosnom élőben is. egyébként a legkedvencebb szempillaspiráljaim isadorák, úgyhogy sűrűn előfordulok a douglasban a pultjuknál :-)

  VálaszTörlés
 5. Barbi: Érdemes jobban szemügyre venni a kínálatukat, mert vannak jó dolgaik. :)

  Jikka: Szabad tudni, hogy pontosan melyik spirálok? :)

  VálaszTörlés
 6. persze, az egyik a precision, a másik a flashing volume. mindkettő szilikonkefés, mindkettőnek vékony feje van, a flasing volumé pedig még meglehetősen rövid is, talán, ha kétcentis. minek következtében nagyon egyszerű bánni velük, minden szempillát elérnek, és nem kenem össze velük a szemhéjamat. dúsítanak, ívelnek (és ezt meg is tartják egész nap), a hosszabbítást nem tudom, mert nekem hosszú szempillám van, csak egyenes, de mivel elképesztően ívelnek, konkrétan a szemöldökömig ér tőlük. a flashing volume-ot egy hajszálnyival jobban szeretem a rövid feje miatt, de legközelebb a prcisiont veszem majd újra, csakis a változatosság miatt :-)

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen! Nekem pont hosszabbítás kellene leginkább, de az ívelés ellen sem tiltakoznék... meg fogom nézni őket. :)

  VálaszTörlés