Balea,

Balea White Passion tusfürdö és testápoló

január 17, 2015 Arabella 5 Comments


Még karácsony előtt voltam olyan szerencsés, hogy lehetőséget kaptam a Balea egyik új limitált kiadásának, a White Passion-nek a tesztelésére, azon belül is a családhoz tartozó tusfürdőt és testápolót próbálhattam ki.
Amióta megérkeztek, használgatom őket, és mostanra megérett a róluk kialakult véleményem arra, hogy megosszam veletek. :)


A tusfürdő a Baleától megszokott flakonban kapott helyet, amin ezúttal lila-fehér grafika szerepel.

Az illata a leírás szerint fehér virágos és acai bogyós, ezt csak megerősíteni tudom. Valóban markánsan megjelennek a fehér virágok, a háttérben pedig némi gyümölcsös-bogyós jelleg is felfedezhető. Kifejezetten intenzív illatról van szó, ami ráadásul egy-két órán keresztül meg is marad a bőrön.
Nekem ez éppen a határeset, ha kicsit is töményebb vagy tartósabb lenne, már soknak érezném, de így még éppen jól esik.

Az állaga a krémes(ebb) Balea tusfürdők közé tartozik, a koncentrált jelzőt nem használnám rá, de nem is kell belőle rendkívül sokat használni.

Arra, hogy nem szárít, nem mernék megesküdni, de abban biztos vagyok, hogy önmagában sajnos nem táplál - igaz, olyat nem is ígér.


A testápoló tubusos kiszerelésű, jól záródik, nincs gondom vele. :)

Az illata hasonlít ugyan a tusfürdőéhez, de nem pontosan olyan. Közel sem annyira virágos, sokkal határozottabban jelen van benne az acai bogyó, amitől kevésbé erőteljes, karcos, a lágyabb jellege miatt ez hozzám valamivel közelebb áll. :)

Ez is viszonylag intenzív és tartós, ha este bekenem vele magam, reggel még bőven érezhető.


Az állaga igen könnyed, szinte már habszerű. Nagyon folyós, ezért könnyű eloszlatni, ugyanakkor nagyobb mennyiség szükséges belőle, mert nem "kiadós".

Hibának érezném egy testvajjal összehasonlítani (bármilyen márkájú is legyen), mert nem egy kategóriát képviselnek, de ez a testápolók közül is egy kevésbé komoly tudású.
Nekem most kevésnek bizonyult a száraz bőrömre, nyáron viszont, amikor normálhoz közeli lesz a bőröm, a szinten tartásra pont elegendő lesz.

Sem a tusfürdőt, sem a testápolót nem tartom rossz választásnak, de kihagyhatatlannak sem. :)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Mindig Balea tusfürdőt veszek, az illata mindegy :) csak ne legyen nagyon erős.

  VálaszTörlés
 2. Nekem is tetszett, amikor megszagolgattam a boltban, igaz nem vettem meg, mert megint felgyűlt jópár tusim :)

  VálaszTörlés
 3. Én a dove tusikat szeretem a legjobban. Nekem azok váltak be, mert a többi sokszor kikezdte a bőröm.

  VálaszTörlés
 4. Én is Balea-s tusfürdőt használok szinte mindig. Szeretem,mert gazdaságos, olcsó és egy-egynek finom illata van. Télen a sheavajas testvajukat imádom, ami igazából szerintem testápoló lenne tégelybe zárva. A száraz bőrömet rendbe teszi, és az illata is kellemes. Nem is kell nekem ennél több :D.

  VálaszTörlés
 5. Audrey80: Én kozmetikumok tekintetében elég hűtlen vagyok, de egy Palmolive tusfürdő mindig van itthon, nekem azok a kedvenceim. :)

  Mea: Nekem is van most négy, egy darabig nem kell újat vennem. :)

  Vanilia Rose: A Dove-okat régebben én is szerettem, de egy ideje valamiért már nem vettem egyet sem. Én a Palmolive-okra esküszöm, nekem azok váltak be legjobban. :)

  Bokorbogi93: Én az utóbbi időben kerültem a Balea tusfürdőket, mert a legtöbb nekem nagyon hamar elfogyott és több szárított is. Viszont a testápolóikkal nem volt még gondom. :)

  VálaszTörlés