A-England,

Áprilisi kedvencek

április 30, 2014 Arabella 4 Comments


Az április meglehetősen vegyesen telt, és csak azért írom így, nem pedig egyszerűen úgy, hogy szerencsétlen hónap volt, mert nem akarok nagyon negatív lenni. :) Szóval most kivételesen örülök, hogy vége... bár a május sem ígérkezik sokkal jobbnak.


Már több hete tesztelem a Naked Basics palettát, itt a helye, viszont ebből még ne vonjatok le messzemenő következtetéseket, mert sajnos nem vagyok maradéktalanul elégedett vele. A tesztjében majd kifejtem, pontosan mik a problémáim vele. 
Alapként a Bare study-t használtam hozzá, a Painterly mellett hajlamos vagyok kicsit elhanyagolni, pedig nem érdemelné meg. :)


A Lush két terméke most sem volt kérdés, hogy bekerül ide, nekem mind a Popcorn ajakradír, mint a Let the good times roll arctisztító nagyon-nagyon bevált, érezhető és látható különbség van aközött, mikor használom őket, és aközött, mikor nem.
Az utóbbinak most már tényleg igyekszem szánni egy külön posztot is. :)


Azt hiszem, a két A-England lakk szereplése várható volt, mindkettőt nagyon-nagyon jó vételnek tartom, de mellettük a sima piros L'Oréalt sem hanyagoltam el, a képen nem látszik, de sajnos már nincs is benne sok.


A számon is a piros szín dominált, áprilisban szerettem mindent, ami piros. :)
Balról jobbra: L'Oréal Juliet, MAC Strawberry Malt (még az Archie's girls kollekcióból származik), Korres ajakvaj és Estée Lauder Vengeful Red.


Kedvenc parfümöm most nem volt, kedvenc illataim viszont igen, sikerült belehabarodnom a virágos-vintage vonalba két termék jóvoltából, amik ezen felül is zseniálisak: a festett hajra való Elnett még sokáig hű társam lesz, ahogy a Max Factor Creme Puff is.


Ezt a nyakláncot jóformán a hónap minden napján viseltem, alapvetően nem vagyok az ehhez hasonló zsinóros megoldású bizsuk híve, de ezt leszámítva teljes mértékben az én stílusom. :) Az Orsay-ből van egyébként, akciósan vettem még év elején.

Nektek mik voltak a kedvenceitek?:)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Jaj, a Bare Study-ra milyen sokáig vágytam, aztán jöttek a Color Tattoo-k, és már le is került a kívánságlistámról. :-) Remélem, azért jobban sikerül majd a májusod, kitartást! :-)

  VálaszTörlés
 2. Ez a nyaklánc nagyon szép :)

  VálaszTörlés
 3. Djkaty: Nálam nem teljesen váltották ki a Color Tattoo-k, mert nincs az itthoni választékban ilyen árnyalat, de egyébként tényleg jó alternatívák. Köszönöm szépen, kedves vagy! :)

  Fleur: Örülök, hogy tetszik! :)

  VálaszTörlés
 4. @Arabella: Na igen, ez tény, és nem is értem őket, de szerencsére a kaphatóak között pont van számomra tökéletesen használható árnyalat :-) Aztán majd egyszer, valahol külföldön hátha tudok szerezni ehhez hasonlót is, ha már ide nem hozzák be :-)

  VálaszTörlés