hírek,

Manhattan újdonságok

november 09, 2013 Arabella 13 Comments


Az utóbbi időben elmaradtak a Manhattannel kapcsolatos bejegyzések, valahogy... semmi sem tűnt túl érdekesnek a kínálatukból. Azonban most - ha minden igaz - szortimentfrissítés következik, és néhány limitált kiadás is érkezik. De mindent nem akarok a nyakatokba borítani, így csak azokat az újdonságokat mutatom meg most, amik vagy nagyon megtetszettek, vagy valamiért érdekesnek találok. :)


10

20

30

 40

50

60

70

A Manhattannél is megjelennek a szemceruza-szemfesték hibridek, engem ezek nem hoznak különösebben lázba, nem igazán látom, mi az előnye ennek a terméktípusnak, viszont a lila még engem is csábít. Nincs még ilyen krémes alapom, a Maybelline hasonló színű Color Tattoo-járól pedig nem hallani túl sok jót. :(

10 A

20 B

30 C

40 D

50 E

Szájra is jönnek ceruzák (én a rúzsceruza kifejezést annyira nem szeretem, mert ezek általában nem rúzsszerűek, sokkal inkább színezett balzsamok), én ezekben is kételkedem kicsit, de a barack és a lila olyan szépnek tűnik, mindenképp szeretném legalább megnézni őket.

10 C

20 A

30 K

40 S

50 G

60 P

Szerintem már a csomagolásból is sejthetitek, hogy az új Lip Lacquerek valószínűleg Apocalips kopik lesznek. Nem igazán értem, miért kell egy hasonló árkategóriájú terméket másolni, de mégis felkeltették az érdeklődésem, ugyanis nekem a Rimmel verziója annyira nem vált be. Kíváncsi vagyok, Manhattan-ék ki tudnak-e többet hozni belőle.


Egy bronzosító is érkezik, én a világos bőröm miatt eleve hadilábon állok a bronzerekkel, és ez még elég sötétnek is tűnik, de szerettem volna megmutatni, mert emlékeztet egy régi limitált verzióra (Luxopolis, ha jól emlékszem), amit sokan szerettetek.:)

1

2

3

4

5

6

Az új limitált kiadások közül egyedül a Bonnie Strange lakkjai győztek meg - legalábbis a képek alapján - a 3-ast és a 6-ost kérném is azonnal, de az 1-est és a 4-est is elfogadnám.


Ti láttatok valami érdekeset mostanában a Manhattan-nél? :)

Ajánlom Neked

13 megjegyzés:

 1. Hát a Lip Lacquerek láttán eléggé meglepődtem, mert totál Apocalips küllem. :O
  Remélem finomabb illata lesz legalább, amúgy nem rossz az sem, csak az illattal nem tudtam megbarátkozni.

  VálaszTörlés
 2. Na a lip laquereket és a szemhéjceruzákat mindenképp meglesem majd. :)

  VálaszTörlés
 3. Ma már láttam a dm-ben 3 rúzsceruzát, és nagyon pigmentáltak voltak! De azok valamelyik limitált kollekcióban lehettek, mert külön display-en voltak.

  VálaszTörlés
 4. a Bonnie Strange lakkokat én úgy tudom, csak Németországban lehet kapni. nem rosszak, de nem is túl extrák élőben, a száj/rúzsceruzák viszont tetszenek :)

  VálaszTörlés
 5. Németországban már megjelent ez a kollekció, de csak most ez a poszt után esett le, hogy ez egy szortimentfrissítés, mert nem vagyok nagy Manhattan fan és csak egy körömlakk esett pont a látószögembe, amire rögtön le is csaptam. Ez pedig a 6-os számú lenne.:)
  Első, egy ujjra való felkenéskor a teljes szerelem, másnap egész kézen kicsi csalódottság. Tényleg gyönyörű lakk, viszont ezzel is az a baj, mint sok sötét lakkal, hogy felkenve már szinte fekete. Azok a gyönyörű arany csillámok, amik az üvegben elámítanak nagyon sokat veszítenek a szépségükből.
  De azért szeretem. Örültem ennek a posztnak.:)

  VálaszTörlés
 6. nem csak h dupe, a csomagolást is egy az egyben lemásolta és itt még a színek is megegyeznek.....
  http://curiousalisa.blogspot.hu/2013/11/rimmel-apocalips-vs-manhattan-lip.html

  VálaszTörlés
 7. mondjuk mindkettő a COTY márkája, de erre kíváncsi lennék én is, miért történt meg.. :D

  VálaszTörlés
 8. Vanity: Az illata nekem sem tetszett annyira, de azzal még épp kibékülnék, viszont amilyen tartós nagyon vékonyan használva, annyira mászkálós kicsit vastagabban. Legalábbis rajtam. :/

  Niki: :)

  Fru: Azok tényleg limitáltak lehettek, mert az egyik kiadással is jön három rúzsceruza.:)

  Lora: Jaj, kár. :( Bár ha élőben nem ilyen szépek, akkor végül is nem akkora baj.:)

  Jancy: Jaj... igen, ez a sötét lakkok átka sajnos, bár én még az ilyen majdnem feketéket is nagyon szeretem. Én örülök, ha örültél! :)

  Névtelen: Annyira éreztem, hogy a színek is nagyon hasonlóak lesznek... mondjuk ez már ebből a pár képből is látszik. Bevallom, az olcsó-drága hasonmásokkal is egyre több fenntartásom van - akartam is írni erről, csak aztán úgy voltam vele, inkább mégsem - , de ennek tényleg nem látom értelmét, csak másolás, semmi több.
  Csak az a kérdés, a formula más lesz-e, bár abban is egyre kevésbé hiszek.

  Klaudia: Az bizony.

  Lora: Coty-s a Manhattan is? Ezt nem is tudtam, így még "érdekesebb".

  VálaszTörlés
 9. Én imádom a Manhattant, kb innen minden kell! :D

  VálaszTörlés
 10. A szemceruza szemfesték hibrideket nagyon szeretem, olyan jókat szoktam játszani velük: egy színes alap új arcát mutathatja meg a szemhéjpúdereknek. A másolás ilyen mértéke azért elég meglepő. *.* A hármas számú lakkot pedig azonnal elfogadnám. :)

  VálaszTörlés
 11. A színes alapokat én is nagyon szeretem, pont ezért, mert olyan sok érdekes kombinációt lehet velük kipróbálni, csak én valahogy egyszerűbbnek érzem a tégelyes kiszerelést. :)
  A hármast én is! :)

  VálaszTörlés