MAC,

Lady Danger

július 25, 2013 Arabella 8 CommentsNagyon sokáig sóvárogtam ez után a rúzs után, majd mikor végre a készletemben tudhattam, csak nagyon nehezen sikerült tökéletesen elkapni a színét a masinámmal, aztán még nehezebb volt megszülni a bejegyzést róla, de csak sikerült.:) A csomagolásával kapcsolatban sok újdonságot nem tudok mondani. Ez is fekete kartondobozkában érkezett, a tokja strapabírónak tűnik, de nekem a lekerekített kupak nem a szívem csücske, és mint rájöttem, sajnos idővel a feliratok is kopnak róla. Nem tragédia, egy drogériás rúzstól nem is várnék többet, csak... azért mégis, szerettem volna, ha végig makulátlan marad a külseje.


A "tartalomról" már annál többet tudok mesélni. Ez egy matt finisű rúzs, és ez bizony az állagán is megmutatkozik. Mikor az üzletben kipróbáltam, emiatt el is bizonytalanodtam, hiába volt ez álmaim rúzsa legalább fél évig, annyira furcsának tűnt... De szerencsére nem beszéltem le magam róla, és jól tettem. :)
Szárazabb, mint a fényes rúzsok, és megköveteli a tökéletes ajkakat, de azokon már egész könnyedén eloszlatható. Azért nem siklik olyan könnyen, mint mondjuk egy Catrice rúzs, de ez talán nem is baj, a színe és a pigmentáltsága miatt nem árt óvatosan bánni vele.
Ha már pigmentáltság, elképesztően erőteljes! Tényleg nagyon-nagyon erős, bőven elég egyszer végigfutni vele az ajkakon. Nem tudom, hogy ez az erős fedésnek is betudható-e, de egyben ez a legtartósabb ajakkencém is. Az ivás meg sem kottyan neki, és ha minimálisan vigyázok rá, az evás sem látszik meg rajta, legfeljebb egy leheletnyivel - és tényleg nem többel - kevésbé vibráló. Ha reggel felkenem, ez bizony még kora este is a helyén van.

A matt finisből és a tartósságból szinte egyenesen következne, hogy szárít, de ez csak részben van így. Én ezt tényleg csak alaposan leradírozott, ápolt ajkakra ajánlanám, és ha arra kerül, akkor a nap végére is csak nagyon-nagyon minimálisan szárít. Én három egymást követő napon is viseltem, esténként kicsit több ajakbalzsamot használtam, mint általában, és így szinte semmilyen negatívumot nem vettem észre.

Végül pedig a színe: Messze-messze a legkülönlegesebb, amivel eddig dolgom volt. Piros, de ez a piros nem figyelmet követel, kéretlenül is kap. Rikít, ordít, vibrálóan élénk, ráadásul enyhe narancsos tónusa van. Akad, akin kifejezetten narancsnak tűnik, de szerintem nem az, viszont határozottan narancsos piros.


Azt hiszem, nekem az ettől valamivel sötétebb, mélyebb pirosak jobban állnak, de őszintén szólva ez most csöppet sem érdekel, belezúgtam ebbe a színe, és az sem zavar, hogy talán  kicsit sápaszt. :) Egy szimpla tusvonallal vagy matt barna szemfestéssel és pirosítóval-bronzosítóval párosítva egyaránt nagyon szeretem. Viszont tőlem kicsit napbarnítottabb bőrű lányokon - vagyis szinte mindenkin - tényleg isteni lehet.:)


Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Hkorinna: Ugye? :) Engem első pillantásra elbűvölt.:)

  Joutsen: Ó, köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 2. nagyon szép szine van. ez nálam szerelem elsö látásra. imádom a mac rúzsokat.

  VálaszTörlés
 3. Mesés a színe, és igenis mesésen áll Rajtad, nincs vita :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. Csodásan áll neked ez a szín! mondjuk én magamra nem merném használni...ehhez nincs elég önbizalmam :-D pedig nagyon tetszik a színe

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép a színe és nagyon jól áll Neked.A hajadhoz pedig istenien megy!Milyen ajak radírt használsz?

  VálaszTörlés
 6. Ági: Én is szeretem őket.:)

  Reni: Ó, köszönöm!:)

  Azrail: Nekem az erősebb szemfestésekhez nincs mindig elég önbizalmam. :)

  Anita: Köszönöm! :) Házi készítésűt, nekem az vált be, pont holnap szeretnék írni róla bővebben.

  VálaszTörlés