kék,

OPI Liquid Sand - Get Your Number

március 09, 2013 Arabella 22 Comments


Bevallom, engem eleinte nem ragadtak magukkal a liquid sand lakkok, igazság szerint nem is értettem, mi ez a nagy imádat/utálat körülöttük, nekem valahogy minden képen úgy tűnt, mintha csak csillámos lakkra került volna mattító fedőlakk. De aztán a Stay The Night csak megtetszett... na meg a Can't Let Go, bár beszerezni még azokat sem akartam.
Felénk azokat nagyon gyorsan el is kapkodták, így mire én a lelőhelyem közelébe értem, már csak a Get Your Number maradt. Úgy gondoltam, hogy ez nem az én világom, de az eladólány csak rábeszélt... szerencsére.:)Az üvege a szokásos OPI, én ezt nagyon szeretem, egyszerű, de nagyszerű. A kupakja nagyon ergonomikus, az ecsete pedig nem lekerekített, csak enyhén lapított, ez a kedvenc formám.:)

A nyakán volt egy kis "használati utasítás", az ezekről a fotókról sajnos már lemaradt, de a tegnapin még látszik kicsit.:)
Lényegében annyi állt rajta, hogy az alaplakk után jöhet a liqiud sandból két réteg, és a fedőlakkot mellőzzük.
Nos, így is tettem, és... nagyon meglepődtem. Elég szkeptikusan álltam ehhez a színhez, az üvegében tetszett, de a kékmániám ellenére úgy gondoltam, ez nekem nem fog jól állni, ehhez képest kifejezetten elégedett vagyok vele.:)
A textúrája, tapintása elég érdekes, ahogy szárad, úgy mattul, én nem mondanám teljesen simának, kicsit érdes, mintha egy csillámos lakkra nem kennénk fedőlakkot. Engem ez egyáltalán nem zavar, sőt, szeretem, de el tudom képzelni, hogy másnak esetleg kényelmetlen lenne.
Továbbá... engem ez a finis még mindig nagyon emlékeztet valamire... már nem csak a mattított csillámos, glitteres lakkokra, hanem inkább az Essence Gold Feverjére. Ha arra nem kenek fedőlakkot, nagyon hasonló hatású lesz, tapintásra pedig egy az egyben ilyen.

A tartósságával nincs gond, a fotókon már harmadik napos a lakkozás, én ugyan már látok rajta minimális kopást, de szerintem ez ennyi idő után belefér.:)

Én nem bántam meg, hogy beszereztem ezt a lakkot, mert ehhez hasonló színem még nem volt, és azt hiszem, nálam ezzel el is dőlt a liquid sand finis sorsa, egyértelműen pozitív irányba.:)


Nektek hogy tetszenek a liquid sand lakkok?:)


Ajánlom Neked

22 megjegyzés:

 1. Ez gyönyörű! *.*

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép ez a körömlakk! :) Én nagyon megkedveltem ezt a finist, nagyon meggyőztek! :)

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű, és nagyon jól is áll :-)

  VálaszTörlés
 4. Annyira különleges és szépséges! Tényleg jól is áll, nem volt miért aggódnod :)

  VálaszTörlés
 5. áááh, nem igaz, lehet még egy lakkot fokozni???
  ez valami eszméletlenül gyönyörűen szépséges :D :D

  Sajna, errefelé, se Opi, se China Glaze lakkok nem kaphatóak :SS

  http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 6. Jaj, de kedvesek vagytok, örülök, ha elnyerte a tetszéseteket.:)

  Nóra: Hümm, tényleg ez a legjobb jelző rá.:)

  Réka: Jaj, kár.:( Sokáig azt hittem, felénk sincsenek, de aztán egyből két lelőhelyet is felfedeztem. Hátha felétek is vannak, csak kicsit eldugottabb helyen. :)

  VálaszTörlés
 7. Szép, habár lehetne picit sötétebb, mint pl az üvegben.

  VálaszTörlés
 8. Calo(z): Pont ezért tartottam tőle, eddig úgy vettem észre, hogy a sötétebb kékek jobban működnek rajtam, de most meg éppen azért tetszik, mert ilyesmim még nem volt.:)
  De tervezem majd egy rétegben sötétebb alapon is kipróbálni, bár nem tudom, úgy működőképes lesz-e.:)

  VálaszTörlés
 9. óóóóóó, hát most már 100%-ig biztos vagyok, h lőnöm kell egyet nekem is.
  eddig talán ez a legszimpibb szín, bár még mindig nem tudok azon túllépni, h mennyivel sötétebb (és persze jellegtelenebb) az üvegben. imádnám tapogatni! :)

  VálaszTörlés
 10. Nekem valamiért egyáltalán nem tetszik ez a liquid sand finish. Nézegettem már a lakkokat képeken és élőben is, de egyre inkább biztos vagyok benne, hogy nem nekem találták ki.De örülök, hogy neked bejött. :) Jók lettek nagyon a képek!

  VálaszTörlés
 11. Dyna: Én is folyton tapogatom!:D Így, utólag már én is azt mondom, hogy talán ez a legérdekesebb szín a négy közül.:)

  Edina: Szerintem ez a finis olyan, hogy vagy nagyon tetszik valakinek, vagy nagyon nem. :)
  Köszönöm szépen!:)

  VálaszTörlés
 12. Szia Belle! :)

  Nagyon szép a színe ennek a lakknak, szinte rögtön beleszerettem, mihelyst megláttam felkenve a körmödre. Nekem is kell ilyen! :D Meg lehetne tudakolni, hogy milyen üzletbe vetted, és hogy mennyibe fáj egy ilyen szépség? :)

  Iluss♥

  http://fiatalosblog.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 13. nagyon jól áll neked ;) tetszik a lakk szne, de a LS lakkok még nem fogtak meg. :(

  VálaszTörlés
 14. nagyon szép. :)
  nekem nagyon bejönnek a liquid sand lakkok, de sajnos még egy sincs a készletemben. :(

  VálaszTörlés
 15. Iluss: Szia! Én nyíregyházi vagyok, itt vettem a Kossuth utcán, nem tudom, segít-e, ha Sóstó felé mész, jobb oldalon van egy kis üzlet, egy pékség mellett. Itt 1980-ba fajának, de sajnos úgy hallottam, máshol még drágábbak.:(

  M.: Köszönöm, és örülök, hogy rajtam azért mégis elnyerte a tetszésed.:)

  Manna: :) Szerintem egyre több márka fog hasonlóval előrukkolni, biztosan sikerül beszerezni majd neked is.:)

  VálaszTörlés
 16. Szia,

  ez valami eszméletlenül jól néz ki. Beleszerelmesedtem, nekem is be kell egy ilyet szereznem. <3

  VálaszTörlés
 17. Szia!

  Hajrá, szerintem nem fogod megbánni.:)

  VálaszTörlés