zene

A hét zenéje: Gavin DeGraw - I Don't Want To Be

március 03, 2013 Arabella 3 CommentsEz a zene egy friss, nagyon friss felfedezés, tegnapelőtt hallgattam meg először teljes egészében, de azóta folyton ezt ismétlem, így mégis jogosnak érzem a hét zenéjének címére.:)

Az egész úgy kezdődött, hogy hetekkel/hónapokkal ezelőtt a Youtube-on barangolva felfedeztem EZT a muzsikát, amit később fel is használtam valamihez. Igen ám, de az előadó(k) után nem kutakodtam, így csak később, mikor amihez a duettet felhasználtam  (tudom, csöppet bonyolultan fogalmaztok most) megmutattam egy társágnak, tudtam meg, hogy ez egy sorozatból származik.
Biztos, hogy többen ismeritek, a Tuti gimiről van szó, a címe nekem is rémlett, de korábban egy részt sem láttam belőle. Viszont ha már így alakult, elkezdtem további zenék után keresni a sorozat kapcsán, és ráakadtam erre... Nem tudom, hetek múlva is ezt fogom-e mondani róla, de most borrrzasztóan tetszik.


Ti mit hallgattatok legtöbbet a héten?:)

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Én nagyon szeretem ezt a számot,és jó régóta ismerem .A Tuti Gimi ismert arról,hogy remek idézetek és remek zenék vannak benne.

  VálaszTörlés
 2. Az egyik Tuti Gimi részben a srácok fel is lépnek és el is éneklik. Szeretem én is. :)

  VálaszTörlés
 3. Névtelen: Én eddig valahogy átsiklottam a sorozat fölött, mondjuk lehet, azért is, mert a tinitörténetek annyira nem vonzanak, de ahogy a zenéknek utánakeresem, valóban jók. :)

  Katie: Köszi, megpróbálok utánanézni annak is, bár lehet, inkább a sorozattal kéne tennem egy próbát majd.:)

  VálaszTörlés